Natuurlijk hondenvoer

Wat is natuurlijk hondenvoer?

Alle voedingen van Denkadog zijn 100% natuurlijk. Dat betekent dat wij geen synthetische dan wel kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, antioxidanten en conserveringsmiddelen gebruiken.

Juiste voeding voor jouw hond

Voor huisdiereigenaren is het wat en waarom van de voeding voor hun huisdier steeds belangrijker. We zijn bewuster met onze voeding bezig. We weten wat we eten en waar het vandaan komt. De zoektocht naar goede hondenvoeding van natuurlijke oorsprong en zonder kunstmatige toevoegingen is met vele hobbels. Je bent nu bij het juiste adres aangekomen. Denkadog biedt jouw hond natuurlijk hondenvoer, welke speciaal op de bijzondere behoeften van jouw hond is afgestemd.
Denkadog natuurlijke hondenvoeding is ontwikkeld met dierenartsen en nutritionisten uit liefde voor het dier en op bewezen wetenschappelijk principes. Smakelijk en van natuurlijke oorsprong.
Een lang en gezond leven moet jouw hond leiden. Het is daarom van groot belang om jouw viervoeter de juiste hondenvoeding te geven. Wanneer je de verkeerde voeding geeft, kan dit voor allerlei problemen zorgen, zoals diarree, overgewicht, stinkende vacht en moeilijkheden met bewegen.

Waar staat Denkadog voor?

Nét wat bewuster met je hond omgaan. Met het gezond van binnen, mooi van buiten concept werk je mee aan de basis van de gezondheid van je viervoeter.

Waarom 100% natuurlijke hondenvoeding?natuurlijk hondenvoer

Met natuurlijke hondenvoeding kun je jouw hond op een verantwoorde manier verwennen. Denkadog voeding is gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit en zonder toevoegingen van kunstmatige conserveringsmiddelen of kleur, geur en smaakstoffen.

Het lage eiwit- en zoutgehalte in Denkadog draagt bij aan het behoud van de nier, hart en lever functie. Een overdaad aan eiwit en zout kan versnelde slijtage van de organen zoals nier en hart bevorderen. Op oudere leeftijd is een hoog eiwit percentage in de voeding zelfs slecht.

Denkadog heeft natuurlijke dierenvoeding; puur, eerlijk, authentiek en van eigen bodem. Jouw hond proeft het direct. Jij merkt het al na korte tijd. Alleen al aan de glanzende vacht van je beste vriend.

Onze huishond is na 15.000 jaar evolutie geen wolf meer

Door versmelting van het hondenleven met het mensen bestaan, is de hond zich meer gaan aanpassen aan onze samenleving. De gerichte selectie op gedrag, leer en aanpassingsvermogen hebben de vroegere wolf gedurende de evolutie tot onze ultieme compagnon gemaakt.

Grote keuze in natuurlijke hondenbrokken

Denkadog voeding zorgt ervoor dat jouw hond van pup af aan alles binnenkrijgt wat nodig is om een gezond leven te leiden. Zelfs al is er sprake van kwaaltje zoals allergie, gevoelige spijsvertering of kwaaltjes die met ouderdom te maken hebben, kan jouw hond een gezond leven leiden.

Hondenvoeding afstemmen op leeftijd

Om ervoor te zorgen dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft, moet je de hondenvoeding afstemmen op de levensfase waarin jouw hond zich verkeert. Een puppy heeft heel andere behoeften dan een volwassen hond en datzelfde geld voor een oudere hond.

Speciale hondenvoeding voor gezondheidsproblemen

Wanneer jouw hond gezondheidsproblemen heeft, wordt dit weggenomen (vermindert) door het geven van speciale hondenvoeding. Er is speciale hondenvoeding verkrijgbaar voor onder andere honden met artrose of stijve gewrichten, honden met overgewicht, onrustige of angstige honden, honden met allergische reacties en honden die moeilijke eters zijn.

Hondenvoeding uitproberen
Het vinden van de juiste hondenvoeding voor jouw hond is in de meeste gevallen een kwestie van uitproberen. Wanneer je een nieuw merk probeert, kijk het dan een week of zes aan. Let daarbij goed op het eetpatroon van de hond en op zijn/haar ontlasting. Wanneer de voeding goed aansluit is dit merkbaar aan de energie van de hond en aan de vacht. Natuurlijk is het ook van belang dat de hond zijn eten lekker vind!

Je kunt onze hondenvoeding kopen bij één van de vele verkoopadressen in Nederland. Vind hier de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt. Ook is het hondenvoer online te bestellen.

 

 

Heeft u vragen welke voeding voor uw hond het beste is?
Stel de vraag op onze site aan de dierenarts.

Iedere hond is een Denkadog…

Waar Denkadog voor staat? Nét wat bewuster met je hond omgaan. Jouw hond moet zich ook echt hond kunnen voelen. Als de mogelijkheid zich voordoet, duiken jullie de natuur in om een frisse natte neus te halen. Lekker en gezond. En daar hoort hondenvoeding bij die bij jullie Denkadog Way Of Life past.…

Een team van dierenartsen en diëtisten werkt continu aan verantwoorde en betaalbare hondenvoeding van hoge kwaliteit, die naadloos aansluit op wat jouw hond nodig heeft en lekker vindt. Denkadog blijft bij de natuurlijke basis. Dus zonder vreemde of exotische ingrediënten.

…dus geef je ‘m Denkadog!

Ons assortiment is op maat gemaakt voor pups en junioren, de volwassen hond en de senior. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog een uitgebreid assortiment speciale voeding: Denkadog Superior Care.

Heeft uw hond 75% van het verwachte eindgewicht bereikt?