Beoordeling Denkadog Dental Care

Beoordeling Denkadog Dental Care

Het probleem: Chihuahua Indy had last van tandsteen. Ook is ze angstig voor alleen laten en harde geluiden.

Indy heeft het advies gekregen om te starten met Denkadog Dental Care en de Dental finger. Denkadog Dental Care is een complete voeding voor volwassen honden. De Dental Finger is handig voor het poetsen van de tanden. Denkadog Dental Care vermindert tandsteen en bacteriegroei. De speciale receptuur met zeoliet en natrium tripolyfosfaat helpt de aangroei van tandsteen te voorkomen. De kleine krokante brokjes bevorderen een fris en gezond gebit. De hond kauwt zijn tanden vanzelf (beter) schoon. Na 6 weken zal de ervaring met de Dental Care en Dental Finger worden gedeeld en een beoordeling over Denkadog Dental Care worden gegeven.

Beoordeling Denkadog Dental Care

Ervaring beoordeling Denkadog Dental Care en Dental Finger

Indy ervaart de Dental Care brok als redelijk grote brokken. Ze moet haar best doen om ze stuk te krijgen, maar ze vindt ze wel lekker. Een hond moet de brokken minimaal 1 keer doorbijten voor het beste resultaat. Het is lastig om in haar mondje te kijken. Dat vindt ze niet prettig. De Dental Finger wordt als prettig ervaren. Met de Dental Finger kun je beter in haar mond als met een borstel.

Conclusie productbeoordeling

Denkadog Dental Care bevalt goed. Indy kauwt de brokjes goed. Het poetsen gaat ook steeds beter, waardoor het een extra hulpmiddel is om het tandsteen te verminderen.

Denkadog Dental Care

Wil jij ook kennis maken met Denkadog?

Eet jouw hond ook niet goed of niet met smaak. Overweeg je over te stappen naar ander voer, maar weet je niet wat goed is voor jouw hond. Onze dierenarts geeft gratis advies. Je kunt gelijk starten met de productbeoordeling. Stuur een mailtje naar info@denkadog.nl.

Advies over jouw hond nodig. Stel jouw vraag op www.denkadog.nl

Reviews en productbeoordelingen zijn voor Denkadog waardevol. Wil jij een beoordeling over de Denkadog Dental Care en Dental Finger geven. Stuur een mailtje naar info@denkadog.nl en wij kijken of jouw hond in aanmerking komt om ons product te testen en te beoordelen. 

Veel klachten/problemen bij honden zijn met het voer van Denkadog op te lossen.