Natuurlijk hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer wat is dat?

Natuurlijk hondenvoer betekent geen kunstmatige:
– Geur, kleur en smaakstoffen;
– Antioxidanten;
– Conserveringsmiddelen.

Alle voedingen van Denkadog zijn 100% natuurlijk.

Waarom 100% natuurlijk hondenvoer?

Het wat en waarom van de voeding voor huisdieren is steeds belangrijker. We zijn bewuster met onze voeding bezig. We weten wat we eten en waar het vandaan komt. Denkadog biedt jouw hond natuurlijk hondenvoer. De voeding is speciaal op de behoeften van jouw hond afgestemd. Met natuurlijk hondenvoer kun je jouw hond op een verantwoorde manier verwennen.

Laag eiwit- en zoutgehalte

Het lage eiwit- en zoutgehalte in Denkadog draagt bij aan het behoud van de nier-, hart- en leverfunctie. Een overdaad aan eiwit en zout kan versnelde slijtage van de organen zoals nier en hart bevorderen. Op oudere leeftijd is een hoog eiwitpercentage in de voeding zelfs slecht.

Balansvoeding

Denkadog heeft als producent van natuurlijke hondenvoeding al meer dan 35 jaar veel ervaring. De voedingen van Denkadog bevatten minder eiwit en minder zout. Dit is gedaan vanuit de diepste overtuiging dat voeding voor je huisdier vooral gezond moet zijn. Alle voedingstoffen die het lichaam niet verbruikt of nodig heeft en opgenomen zijn, moeten weer verwijderd worden. Wij maken dus voeding waarin alle nutriënten in meer dan voldoende mate aanwezig zijn en waar geen sprake is van overdaad aan slechte stoffen. Denkadog is een balansvoeding. Uitgebalanceerde recepten waar rekening gehouden wordt voor welke dieren, leeftijd en gebruik de voeding bestemd is.
Ook de vitaminen en mineralen zijn erg belangrijk. Overmaat aan zout geeft ook bij honden meer kans op hart- en vaatproblemen. Conserveringsmiddelen, geurstoffen, kleurstoffen en chemische smaakstoffen zijn zeker niet goed voor het lichaam. Waarom zou je toevoegen als het niet nodig is?

Denkadog 100% natuurlijk hondenvoer

– Extra krokant en brosse structuur;
– Gebit blijft beter schoon;
– Vertering is sneller;
– Zeer weinig ballast nutriënten;
– Laag zoutgehalte;
– Minder en stevige ontlasting.

Juiste voeding voor jouw hond

Een team van dierenartsen en nutritionisten werkt continu aan verantwoorde en betaalbare hondenvoeding van hoge kwaliteit. De voeding sluit naadloos aan op wat jouw hond nodig heeft en lekker vindt.
Voeding van Denkadog zorgt ervoor dat jouw hond van pup af aan alles binnenkrijgt wat nodig is om een gezond leven te leiden. Zelfs al is er sprake van een kwaaltje zoals allergie, gevoelige spijsvertering of kwaaltjes die met ouderdom te maken hebben, kan jouw hond een gezond leven leiden.

Hondenvoeding afstemmen op leeftijd

Ons assortiment is op maat gemaakt voor pups en junioren, de volwassen hond en de senior. Om ervoor te zorgen dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft, moet je de hondenvoeding afstemmen op de levensfase waarin jouw hond zich verkeert. Een puppy heeft heel andere behoeften dan een volwassen hond. Hetzelfde geld voor een oudere hond. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog een uitgebreid assortiment speciale voeding.

Gezondheidsproblemen bij jouw hond?

Wanneer jouw hond gezondheidsproblemen heeft, wordt dit weggenomen (vermindert) door het geven van speciale hondenvoeding. De Denkadog Superior Care lijn geeft extra ondersteuning bij klachten.

Speciale voeding voor honden met problemen

Denkadog natuurlijke hondenvoeding is ontwikkeld met dierenartsen en nutritionisten uit liefde voor het dier en op bewezen wetenschappelijke principes. Een lang en gezond leven moet jouw hond leiden. Het is daarom van groot belang om jouw viervoeter de juiste hondenvoeding te geven. Wanneer je de verkeerde voeding geeft, kan dit voor allerlei problemen zorgen, zoals diarree, overgewicht, stinkende vacht en moeilijkheden met bewegen.
Klachten bij honden:
Vacht & huidklachten (haaruitval, jeuk, slechte vacht)
Maag- & darmklachten
Gedrags- & angstproblemen (rusteloos, hyperactief, onrustig of angstig)
Gewricht & bot klachten (artrose)
Allergie & atopie klachten (voedselallergie)
Gewicht & sterilisatie klachten (ondergewicht, overgewicht)

Overstappen naar andere hondenvoeding?

Het vinden van de juiste hondenvoeding voor jouw hond is in de meeste gevallen een kwestie van uitproberen. Een nieuw merk probeer je zeker zes weken uit. Let daarbij goed op het eetpatroon van de hond en op zijn/haar ontlasting. Wanneer de voeding goed aansluit, is dit merkbaar aan de fitheid en aan de vacht. Mocht de smaak nog wennen zijn dan kan de voeding tijdelijk met lauw water gemengd worden.

Waar staat Denkadog voor?

Denkadog 1 brok gezondheid. Nét wat bewuster met je hond en omgeving omgaan. Je hond, hond laten zijn. Met het gezond van binnen, mooi van buiten concept werk je mee aan de basis van de gezondheid van je viervoeter. Jouw hond moet zich echt hond kunnen voelen. Als de mogelijkheid zich voordoet, duiken jullie de natuur in om een frisse natte neus te halen. 

Heb je graag advies over onze natuurlijke hondenbrokken? Weet je niet welke of hoeveel voeding voor jouw hond het beste is? Kijk op onze site en stel je vraag aan onze dierenarts.

Hondenrassen in NederlandWat mag een pup eten