Vegetarische en veganistische hondenvoeding

Vegetarische en veganistische hondenvoeding

Vegetarische en veganistische hondenvoeding is een trend bij het humane voeding. Deze trend wordt vertaald naar onze huisdieren. Onze vegetarische voeding is voor alle volwassen honden geschikt. Deze voeding wordt speciaal aanbevolen voor korte snuiten zoals Boxers, Bulldogs en Mops honden. Ook Herders en Shar-peis hebben baat bij onze vegetarische voeding, omdat zij vaker maag- en huidproblemen hebben. Zij zullen goed reageren op Denkadog Hypo-Sensitive. Dit is een complete, vegetarische voeding voor volwassen honden.

Denkadog Hypo-Sensitivehttps://denkadog.nl/product/denkadog-hypo-stress-digestion/

Verschil tussen vegetarische en veganistisch voeding

Veganistische voeding is extremer in het gebruik van ingrediënten die van dierlijke oorsprong zijn dan vegetarische voeding. Veganistische voeding moet vrij zijn van alle ingrediënten die afkomstig zijn van dieren. Bijvoorbeeld ook vitamine D3, deze worden namelijk gewonnen uit dierlijke producten. 

Vegetarisch voeding is minder extreem, maar moet wel vrij zijn van dierlijke ingrediënten, zoals eiwitten en vetten. Vegetarische voeding staan ​toevoeging van synthetische vitaminen wel toe.

Samenstelling vegetarische hondenvoeding

Omdat huisdieren elke dag dezelfde voeding eten, is het van groot belang dat de voeding uitermate goed en tot in de puntjes samengesteld en geproduceerd is. Een kleine fout in de samenstelling kan op langere termijn onherroepelijk problemen geven.

Denkadog Hypo-Sensitive bestaat uit plantaardige voedingsstoffen. De samenstelling van deze voeding bestaat uit maïs, rijst, soja eiwitconcentraat, maisolie, aardappeleiwit, maisgluten, bietenpulp, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen. Bovendien is dit een glutenvrije voeding. Al deze factoren maken deze voeding licht verteerbaar.

Voordeel vegetarische voeding

Vegetarische voeding zorgt er voor dat problemen met overgevoeligheid worden voorkomen of opgelost. Een overgevoeligheid is vaak tegen rund melk producten, kip en soms tarwe. Het lijkt erop dat veel honden niet goed in staat zijn om de huidige voedingen (met slechte dierlijke ingrediënten) goed te verteren. Maag- en darmproblemen zoals gras eten, spugen, diarree, winderigheid, maar ook voedingsallergieën die zich uiten in huid- en vachtproblemen verdwijnen als een goede vegetarische voeding te eten gegeven wordt. Wanneer een hond een bepaalde voeding niet verdraagt, kan het zeer raadzaam zijn over te stappen op andere voeding. Zelfs wanneer jouw hond allergisch is voor bepaalde ingrediënten is Denkadog Hypo-Sensitive een mooie oplossing. 

Door vegetarische voeding problemen voorkomen en/of verminderen

Dus een vegetarische voeding voorkomt en/of vermindert voeding gerelateerde problemen. Wij voorzien daarom dat deze voedingen niet enkel een trend zullen zijn, maar zeker blijvend geproduceerd en verkocht zullen worden.