Ontvang de presentatie over de huid & vacht

Lees waarom ook de vacht van een hond goed verzorgd moet worden!

De gezondheid van de hond herken je aan zijn vacht.

Denkadog besteedt deze maand aandacht aan de meest voorkomende klacht bij honden; vacht & huid

Voorkomen is beter dan genezen.

Crocque Derma Protect

Honden shampoo

Bij aankoop van een zak Denkadog Derma Protect 2,5 kg krijg je gratis Derma Protect Hondenshampoo t.w.v. € 10,00.


Deze actie is geldig in de maand april 2019.


Is een speciale voeding die de gezondheid van de huid en vacht ondersteund. Door het lichaam de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheden aan te bieden, zal de vacht positief reageren en weer mooi gaan glanzen en niet meer onfris ruiken. Beoordeel zelf na 6 weken het resultaat.

DERMA PROTECT voeding 

Veel honden hebben een vette vacht en ruiken daardoor onaangenaam. De Ph neutrale hondenshampoo verzorgt de huid en vacht gedurende een lange tijd.

HONDENSHAMPOO

Bij kleine huidbeschadigingen liggen ontstekingen op de loer. Denkadog huidcrème voorkomt erger en versnelt genezing met zuivere ingrediënten zoals Calendula en zachte bijenwas. 

HUIDCRÈME

Braaf de Choco Labrador Retriever van 8 jaar. Heeft al jaren een wisselende vacht soms te droog en gaat weer beter. Met Denkadog Croque Derma Protect is de vacht sterk verbetert en gaat nu prima. Onlangs rook de vacht minder fris en vacht voelde niet goed aan als je hem aaide. Met een verzorgende Denkadog Hondenshampoo verdween de geur onmiddellijk.


Braaf - Choco Labrador Retriever

Tevreden Huid & Vacht-Klanten

Verhalen van anderen, waarin de hond is opgeknapt van Denkadog.

De schattige kruising, Labrador en Golden Retriever Pepper, teefje en 4 jaar oud kreeg diepvries vlees en brokken van de supermarkt. De vacht was dof en muf. Op advies van de

winkel ging Pepper over op Denkadog Croque Derma Protect brokken. Na 6 weken was de vacht heel sterk verbeterd. Pepper eet nog steeds Derma Protect tot volle tevredenheid.


Pepper - Kruising Labrador en Golden Retriever

Teuntje een kruising Flatcoated Retriever van 4,5 jaar eet sinds 1,5 jaar een huismerk voeding maar stinkt nu ernstig. De vacht stinkt en voelt vettig aan. Haren liggen er niet mooi op.

Teuntje is niet ziek. Advies in de winkel was 1 x wassen met Denkadog hondenshampoo voor acute oplossing van de geur. Tevens starten met Denkadog Derma Croque voor lange termijn effect. Na 6 weken was het duidelijk verbeterd.


Teuntje - Flatcoated Retriever

Meer informatie over Huid & Vacht? Vraag dan onze presentatie aan!

Copyright © DENKADOG 2019