Hondenvoeding

Wanneer je hondenvoeding wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de soorten hondenvoeding. Wat het belang is van goede hondenvoeding en andere zaken waarmee u rekening moet houden als u hondenvoeding koopt. Daarom informeren wij u graag meer hierover.

Een gezonde hondenvoeding is van groot belang voor een hond. Verschillende zaken als leeftijd, ziektes, overgewicht en de soort hond spelen een rol bij het geven van hondenvoeding.

Hondenbrokken

Veel mensen vragen zich af wat de voordelen zijn van hondenbrokken in tegenstelling tot vlees bijvoorbeeld. Wij vertellen u graag wat meer over deze voordelen en de verschillen in kwaliteit van de soort hondenbrokken. Zodat u de juiste hondenvoer kunt kiezen.

Hondenbrokken zonder granen

Er bestaan tegenwoordig vele fabels over dat granen in hondenvoeding ”slecht” zou zijn. Wij vertellen u hier graag wat meer over de granen en het belang hiervan in de hondenvoeding. Er bestaan namelijk zowel brokken met granen als hondenbrokken zonder granen.

Soorten hondenvoeding

Er bestaan tegenwoordig vele verschillende soorten hondenvoeding. Het is dus belangrijk dat u op de hoogte bent welke voeding aansluit op uw hond en wat allemaal kan.

Voeding voor honden met artrose

Artrose is een symptoom bij honden, waar rekening mee moet worden gehouden voor de hondenvoeding. Hiervoor is het van belang de juiste hondenvoeding te geven zodat u de pijn verlicht, helemaal verhelpen kan namelijk niet. Lees daarom meer in het artikel over welke voeding bij honden met artrose.

Informatie over hondenvoeding