Over Denkdog

Denkadog gelooft dat voorkomen beter is dan genezen. De juiste voeding voor jouw hond is daarvoor erg belangrijk.

Natuurlijk

Geen geur-, kleur- en smaakstoffen. We werken enkel met natuurlijke ingrediënten. Heerlijk voor de smaak en goed voor de gezondheid!

Gezondheid

Gebaseerd op wetenschap. Door middel van wetenschap kunnen we de gezondste versie van iedere viervoeter naar boven halen.

Verhelpt

Zorgeloos leven, zonder ongemak. Door onze dierenartsvoeding geven we ook viervoeters met een kwaal weer een zorgeloos leven.

Dierenarts Erik Luijerink

Als zoon van de dierenarts ging ik vaak met mijn vader mee op route langs de boerderijen en hielp ik als assistent bij operaties en zijn spreekuur. Het werken met dieren was en is op mijn lijf geschreven. Dit zal de reden geweest zijn voor mijn opleiding diergeneeskunde. Als dierenarts zag ik de basis voor een goede en evenwichtige gezondheid met name bepaald wordt door voeding en omgeving. Ik werd steeds meer bewust van de mogelijkheden van voeding en de afzonderlijke ingrediënten. Dit heeft ertoe geleid, dat ik me heb verdiept in de ontwikkeling van voeding voor hond en kat. Met name de betekenis van voeding voor dieren die vanwege een kwaal of erfelijke aanleg specifieke behoeften hebben, vind ik interessant en geven mij de bijzondere uitdaging.

Het houden van dieren, liefde en respect voor alles wat leeft, hebben binnen mijn opvoeding een belangrijke rol gespeeld en drukken een grote stempel op mijn ideeën bij de ontwikkeling van voedingen en producten voor honden en katten. De wereld verandert in snel tempo, maar waarden zoals kwaliteit, trouw, imago, eerlijkheid en authenticiteit blijven, Denkadog en Denkacat zijn al meer dan 30 jaar verantwoordelijk voor hoge kwaliteit voeding voor hond en kat voor een betaalbare prijs.

100% Kwaliteitsvoeding

Al sinds 1983 toont Denkadog aan dat, met de juiste natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit, hondenvoeding zeer smaakvol kan zijn zonder gebruik te maken van smaakstoffen. Denkadog is hondenvoeding dat zonder chemische antioxidanten en synthetische kleur- en geurstoffen jouw hond voor het hele leven gezonde ondersteuning van het lichaam biedt. Onze voeding is verrijkt met extra vitaminen en mineralen. Jouw hond geniet dagelijks van een hoge kwaliteitsvoeding. Denkadog voeding is gemaakt van zuivere en natuurlijke nutriënten in de juiste verhoudingen. Wij maken de beste en eerlijke voeding voor jouw hond.

Bewust & Natuurlijk

Uit respect voor onze planeet en natuur gebruiken we enkel ingrediënten uit de nabije omgeving. We beperken de ecologische Food-Print door kritisch te kijken naar onze recepturen en toch onze honden optimaal te voeden.

Met Liefde Gemaakt

Met dierenartsen, nutritionisten en overige deskundigen maken we voor iedere hond, van elke leeftijd, met of zonder kwaaltje een feest van de dagelijkse maaltijd.  Hij of zij blijft gezond en mag heel oud worden.