Ontvang de presentatie over gebitsverzorging

Lees waarom ook het gebit van een hond goed verzorgd moet worden!

Maar liefst 80% van de honden ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen.

Daarom besteedt Denkadog in de maand februari aandacht aan de gebitsverzorging van jouw hond.  

Dental Care programma

Dental Koekjes

In de maand februari worden producten in een speciaal Denkadog Dental Care pakket aangeboden met fikse korting! Het Dental Care pakket is, inclusief  Dental Care voeding, Dental Koekjes, Gebitsreiniger en een GRATIS Dental Finger t.w.v. €7,80. 


In plaats van €47,85 betaal je tijdens de Maand van de Gebitsverzorging maar €35,00!

Daarnaast krijg je in februari 25% korting op Dental Care voeding wanneer deze los wordt aanschaft. 

GRATIS Dental Finger

Denkadog Dental Care is een complete voeding voor volwassen honden. De krokante brokjes verminderen tandsteen, bacteriegroei en bevorderen een schoon gebit en frisse adem. Jouw hond kauwt zijn tanden vanzelf (beter) schoon!

Dental Care voeding

Aangezien niet veel honden tandenpoetsen leuk vinden, heeft Denkadog een leuk (en lekker!) alternatief ontwikkeld: Denkadog Dental Koekjes. Uit klinisch onderzoek  is bewezen dat bij honden die 3 keer per dag een Dental koekje eten een vertraging van de vorming van tandplak optreedt tot 80%.  Een beloning met een Dental koekje helpt uw hond een frisse adem en een gezond gebit te behouden.

Dental Koekjes

Denkadog Gebitsreiniger is een zachte olie die het gebit van jouw hond reinigt. Het helpt tandplak voorkomen en remt bacteriegroei op de tanden. Druppel afhankelijk van de grootte van de tanden enkele druppels olie op de Dental Finger en wrijf de tanden vanuit de haaktanden naar de mondhoeken. Deze speciale gebitsreiniger breng je 2 tot 4 keer per week aan.

Gebitsreiniger

De meeste honden vinden een tandenborstel vervelend, maar tandenpoetsen bij jouw hond hoeft niet moeilijk te zijn. Met behulp van de Dental Finger breng je de Gebitsreiniger makkelijk aan op het gebit van jouw hond. Daarnaast werken de speciale zilverionen in de Dental Finger bacteriedodend.

Dental Finger

Brega is 10 jaar, een Labrador reu met tandsteen. Gepoetst met de Dental Finger totdat het weg was. Daarna wordt haar gebit 1x per week gepoetst wat voldoende zal zijn om herhaling te voorkomen. Brega laat het poetsen prima toe, zeker als je tijdens het poetsen met de oren kroelt.


Brega- Labrador

Tevreden Gebit-Klanten

Verhalen van anderen, waarin de hond is opgeknapt van Denkadog.

Bert is een Boomer van 7,5 jaar en gecastreerd. De tanden zitten aan elkaar door tandsteen. Hij stinkt ook uit zijn bekje. Advies  van de dierenarts was een gebits-behandeling, daarna poetsen met Dental Finger en Denkadog Gebitsreiniger om herhaling te voorkomen. De beste voeding in dit geval voor kleine hondjes is Denkadog Dental Care.


Bert - Boomer

Bonja een mini Chihuahua van 8 jaar heeft heel veel tandsteen op de tanden en kiezen. Bonja heeft ook een hartruisje en kan daardoor niet onder narcose geholpen worden. Ze gebruikt nu Denkadog Gebitsreiniger en door extra de tanden te krabben, verdwijnt het tandsteen langzamerhand. Een flinke klus voor het baasje maar wel fijn voor Bonja dat ze niet onder narcose hoeft.


Bonja - mini Chihuahua

Meer informatie over het gebit? Vraag dan onze presentatie aan!

Copyright © DENKADOG 2019