Beoordeling Denkadog Dental Care en Dental Finger

Reviews en productbeoordelingen zijn voor Denkadog waardevol. Mensen die een hond hebben met klachten of niet tevreden zijn over hun huidige voer kunnen gratis starten met een productbeoordeling.

Probleem Chihuahua Indy

Chihuahua Indy had last van tandsteen. Ook is ze angstig voor alleen laten en harde geluiden. Productbeoordeling

Advies dierenarts Denkadog

Indy heeft het advies gekregen om te starten met Denkadog Dental Care en de Dental finger. Denkadog Dental Care is een complete voeding voor volwassen (kleine) honden. De Dental Finger is handig voor het poetsen van de tanden. Denkadog Dental Care: – Het vermindert tandsteen en bacteriegroei. De speciale receptuur met zeoliet en natrium tripolyfosfaat helpt de aangroei van tandsteen te voorkomen. – De kleine krokante brokjes bevorderen een fris en gezond gebit. Jouw hond kauwt zijn tanden vanzelf (beter) schoon.

Ervaring beoordeling Denkadog Dental Care en Dental Finger

Indy ervaart de Dental Care brok als redelijk grote brokken. Ze moet haar best doen om ze stuk te krijgen, maar ze vindt ze wel lekker. Het is lastig om in haar mondje te kijken. Dat vindt ze niet prettig. De Dental Finger wordt als prettig ervaren. Met de Dental Finger kun je beter in haar mondje als met een borstel.

Conclusie productbeoordeling

Denkadog Dental Care bevalt goed. Indy kauwt de brokjes goed. Het poetsen gaat ook steeds beter, waardoor het een extra hulpmiddel is om het tandsteen te verminderen.

Wil jij ook kennis maken met Denkadog?

Eet jouw hond ook niet goed of niet met smaak. Overweeg je over te stappen naar ander voer maar weet je niet wat goed is voor jouw hond. Onze dierenarts geeft gratis advies. Je kunt gelijk starten met de productbeoordeling. Stuur een mailtje naar info@denkadog.nl. Advies over jouw hond nodig. Stel jouw vraag op www.denkadog.nl Veel klachten/problemen bij honden zijn met het voer van Denkadog op te lossen.
Denkadog Growing Up SensitiveProductbeoordeling Denkadog Hypo Sensitive