Beoordeling Denkadog Dental Care en Dental Finger

Reviews en productbeoordelingen zijn voor Denkadog waardevol. Mensen die een hond hebben met klachten of niet tevreden zijn over hun huidige voer kunnen gratis starten met een productbeoordeling. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@denkadog.nl.

Productbeoordeling

Probleem

Chihuahua Indy is begonnen met het testen van Denkadog Dental Care, omdat ze last had van tandsteen. Ook is ze angstig voor alleen laten en harde geluiden.

Advies dierenarts Denkadog

Indy heeft het advies gekregen om te starten met Denkadog Dental Care en de Dental finger. Denkadog Dental Care is een complete voeding voor volwassen (kleine) honden. Het vermindert tandsteen en bacteriegroei. Het bevordert een schoon gebit en frisse adem. De Dental Finger is handig voor het poetsen van de tanden.

Ervaring

Indy ervaart de Dental Care brokken als redelijk grote brokken. Ze moet haar best doen om ze stuk te krijgen, maar ze vindt ze wel lekker. Het is lastig om in haar mondje te kijken. Dat vindt ze niet prettig.

De Dental Finger wordt als prettig ervaren. Met de Dental Finger kun je beter in haar mondje als met een borstel.

Conclusie productbeoordeling

Denkadog Dental Care bevalt goed. Indy kauwt de brokjes goed. Het poetsen gaat ook steeds beter, waardoor het een extra hulpmiddel is om het tandsteen te verminderen.

Wil jij ook kennis maken met Denkadog?

Eet jouw hond ook niet voldoende of niet met smaak. Overweeg je over te stappen naar ander voer maar weet je niet wat goed is voor jouw hond. Onze dierenarts geeft gratis advies. Je kunt gelijk starten met de productbeoordeling. Stuur een mailtje naar info@denkadog.nl.

Advies over jouw hond nodig. Stel jouw vraag op www.denkadog.nl

Veel klachten/problemen bij honden zijn met het voer van Denkadog op te lossen.

Productbeoordeling Denkadog