Waarschijnlijk heeft u al ervaring met de symptomen van artrose bij uw Boomer. Artrose heeft gewrichtspijnen als gevolg van slijtage van het kraakeen in de gewrichten. Mijn advies bij gewrichtspijn is eerst te starten met aangepaste voeding. Bij later stadium zou ik pas supplementen toe voegen zoals Primeval Gelatinaat.

Dit adviseer ik omdat bij toediening van de werkzame stoffen via de voeding de benodigde dagelijkse dosis niet gemist wordt. Dat is van groot belang omdat de opbouw en slijtage een continue proces is.

Helaas is artrose niet volledig te genezen. De verschijnselen als gevolg van artrose zijn wel te verminderen.

Hieronder staat meer over artrose.

Gelukkig zijn de meeste symptomen van artrose goed in bedwang te houden door goed op verschillende zaken te letten. Voeding kan artrose bij uw hond onderdrukken.  Denkadog biedt Denkadog Joints Care, een voeding die speciaal ontwikkeld is voor honden met artrose. De samenstelling met onder andere zalmolie en lecithine ondersteunt het kraakbeen van uw hond en verminderd de pijn.

De werking van Joints Care

  • Denkadog Joints Care bevat visolie en natuurlijke producten zoals lecithine en glucosamine die de opbouw van het kraakbeen ondersteunen en de afbraak remmen.
  • De voeding sluit beter aan bij de energievraag om zo overgewicht te beperken of te voorkomen.
  • Door het lage gehalte eiwit en zout is Denkadog Joints Care ook zeer geschikt voor de senior hond.

Artrose, een last voor uw hond!

Artrose is een veel voorkomende aandoening bij honden. Vaak ligt de oorzaak in overgewicht, ouderdom of overbelasting. Bij gewrichten met artrose is het kraakbeen na slijtage niet in staat om voldoende aan te groeien. Hierdoor kan een pijnlijke gewrichtsontsteking ontstaan. Uw hond kan daardoor moeite hebben met opstaan, rennen en springen, stijf zijn na inspanning of pijn voelen bij aanraking.

Remming en herstel dankzij Joints Care

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Joints Care kunnen we honden met artrose nu nog beter ondersteunen. Een kwalitatieve voeding staat aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Recent Posts