Dit is wel lastig. Gelukkig is hij niet ziek.

Als je hond de brokken niet wilt eten, kan je altijd er een beetje warm water toevoegen. De brokjes gaan dan meer ruiken en honden vinden dat lekker.

Daarnaast is er nog een andere mogelijkheid. Er is ook Denkadog Senior Diner. Deze voeding is voor alle honden heel smakelijk. Deze voeding wordt ook aangemaakt met warm water. Deze voeding heeft en laag eiwit en een laag zout gehalte en is daarmee zeer geschikt voor nierpatiënten.

De werking van Senior Diner

  • De uitgebalanceerde samenstelling (en beperkte hoeveelheid zout en eiwit) van Denkadog Senior Diner beschermt de nieren en voorkomt ouderdom gerelateerde klachten.
  • De krokante brok met gepofte rijst, mais, en groenten zorgt voor een optimale spijsvertering en vermindert de belasting op het gebit.
  • Door Denkadog Senior Diner te mengen met warm water versterkt u de smaak, geur en opname.

Hoe ouder, hoe belangrijker de voeding

Ouderdom komt met gebreken. Zo ook bij uw hond. Veel honden op leeftijd krijgen bijvoorbeeld last van nierfalen doordat ze kwetsbaar zijn geworden voor zout en eiwit. Ook willen oudere honden nog weleens minder eetlust hebben. Om gezond te blijven, moet uw hond alsnog voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Wordt een slecht eetpatroon niet doorbroken, dan kan dit een doffe vacht, vermagering en lusteloosheid tot gevolg hebben. Voeding kan ook hierin een beschermende rol spelen!

Senior Diner: voor de kieskeurige oudere hond

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Senior Diner kunnen we oudere honden nu ondersteunen en verwennen tegelijkertijd.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Ik hoop je hiermee voldoende geholpen te hebben en wens je veel sterkte.

Recent Posts