Hond dikker krijgen

Een senior hond mag niet teveel gewicht verliezen.

Het is belangrijk dat hij voldoende blijft eten om toch op gewicht te blijven. Mijn advies om een zeer smaakvolle seniore voeding te gaan geven die speciaal ontwikkeld is voor ouder honden.

Denkadog Senior Diner is zo’n voeding. Deze voeding kan je met lauw warm water klaarmaken. Mijn ervaring is dat elke hond dit zeer smakelijk vind. Voorlopig mag je hem dus best wel veel voer geven totdat hij weer op gewicht is.

De werking van Senior Diner

  • De uitgebalanceerde samenstelling (en beperkte hoeveelheid zout en eiwit) van Denkadog Senior Diner beschermt de nieren en voorkomt ouderdom gerelateerde klachten.
  • De krokante brok met gepofte rijst, mais, en groenten zorgt voor een optimale spijsvertering en vermindert de belasting op het gebit.
  • Door Denkadog Senior Diner te mengen met warm water versterkt u de smaak, geur en opname.

Kortom, met Senior Diner wordt uw hond zo lang mogelijk van kwalen gevrijwaard!

Hoe ouder, hoe belangrijker de voeding

Ouderdom komt met gebreken. Zo ook bij uw hond. Veel honden op leeftijd krijgen bijvoorbeeld last van nierfalen doordat ze kwetsbaar zijn geworden voor zout en eiwit. Ook willen oudere honden nog weleens minder eetlust hebben. Om gezond te blijven, moet uw hond alsnog voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Wordt een slecht eetpatroon niet doorbroken, dan kan dit een doffe vacht, vermagering en lusteloosheid tot gevolg hebben. Voeding kan ook hierin een beschermende rol spelen!

Senior Diner: voor de kieskeurige oudere hond

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Senior Diner kunnen we oudere honden nu ondersteunen en verwennen tegelijkertijd.

 

Recent Posts