Diarree bij een puppy is vervelend. Ondanks dat een puppy vaak diarree heeft, is dit toch niet gewenst. Op deze leeftijd en met deze klachten zou ik ervoor kiezen om het met voeding weer in het gareel te krijgen. Duitse herders hebben vaak last van maag- en darmklachten. Ik adviseer daarom ook om gedurende een maand diepvriesvoeding van Duck Pancreas te geven naast goede puppyvoeding in droge brokjes. De tabletjes moet u natuurlijk gewoon opmaken.

Geef de diepvriesvoeding gelijktijdig met de droge brokken. Wat betreft droge voeding heb ik goede ervaringen met Denkadog Growing Up Sensitive. Deze brokken kun je geven totdat de hond een jaar oud is. Daarna kun je hem, indien hij toch nog regelmatig diarree heeft, beter  Denkadog Hypo Sensitive geven.

Het is zeer belangrijk om altijd vers drinkwater ter beschikking te stellen.

De werking van Growing Up Sensitive

  • Denkadog Growing Up Sensitive bevat licht verteerbare nutriënten en extra toegevoegde enzymen die een optimale opname door het lichaam ondersteunen een daarnaast hypo allergeen zijn. Ook bruikbaar bij pups met voedingsallergie.
  • Denkadog Growin Up Sensitive bestrijdt verteringsproblemen, wat een positief effect heeft op de groei en weerstand van uw hond. Tegelijkertijd worden daarmee ook andere kwalen voorkomen!

Kortom, met Growing Up Sensitive krijgt jouw hond een goede start!

 

Recent Posts