Dunne ontlasting bij pup van negen weken oud is dit normaal?

Bij pups zien we vaak wisselende ontlasting. De ene keer is de ontlasting goed en de andere keer niet. Ondanks dat dit vaak voorkomt is het niet normaal. Het is erg belangrijk dat de pup goed eet en drinkt. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te ontwormen. Wanneer de dunne ontlasting bij een pup langer duurt, is het misschien verstandig om de voeding te herzien. Overigens moet er niet te vaak worden gewisseld met de voeding. Dit kan namelijk voor problemen zorgen!

dunne ontlasting bij pup

Een gezonde start begin bij goede vertering!

Pups en jonge honden willen nog weleens moeite hebben met het voedsel dat wij ze voorschotelen. Omdat de darmen nog in ontwikkeling zijn, is jouw pup gebaat bij een zorgvuldige voersamenstelling. Als het voer niet goed verteert, is ook de opname door het lichaam slechter. Daarmee kan het voer zelfs van invloed zijn op de groei en weerstandsopbouw.

Opgroeien met Pup Junior Croc (voor pups en jonge honden in de groei)

Bij Denkadog vinden we het belangrijk dieren een goede start te geven. Door de ontwikkeling van Denkadog Pup Junior Croc kunnen we pups en honden tot 1 jaar oud voorzien van de energie die een groeiend lichaam nodig heeft.

De werking van Denkadog Pup Junior Croc

  • Dankzij de hoge voedingswaarde vormt Denkadog Pup Junior Croc de beste basis voor de groei en weerstand van uw pup.
  • De combinatie van o.a. rund, kip en vis zorgt voor een lichte verteerbaarheid en snelle opname door het lichaam.
  • Denkadog Pup Junior Croc bevat daarbij een uitgebalanceerde samenstelling van calcium en eiwitten voor sterke botten en spierontwikkeling.

Kortom, met Pup Junior Croc krijgt uw hond een goede start!

Denkadog Pup Junior Croc

De werking van Denkadog Growing Up Sensitive

  • Denkadog Growing Up Sensitive bevat licht verteerbare nutriënten en extra toegevoegde enzymen die een optimale opname door het lichaam ondersteunen.
  • Denkadog Growing Up Sensitive bestrijdt verteringsproblemen, wat een positief effect heeft op de groei en weerstand van uw hond. Tegelijkertijd worden daarmee ook andere kwalen voorkomen!
  • Denkadog Growing Up Sensitive kan gebruikt worden voor pups met een voedingsallergie en voor pups van grote rassen.

Denkadog Growing Up Sensitive

Kijk op de site voor alle producten van Denkadog!

Recent Posts