Het klopt dat ik adviseer om bij honden met Artrose verschijnselen de speciale voeding Denkadog Joints Care te gaan geven. Bij de ontwikkeling van deze voeding is rekening gehouden dat er veel honden van oudere leeftijd last van artrose hebben. Voor deze honden is het beter als ze een laag eiwit en laag zout voeding eten.

Denkadog Joints Care heeft een laag eiwit en een laag percentage zout. Daarmee is deze voeding prima geschikt voor uw hond. Het pilletje kan naast de voeding gegeven worden. U combineert dan de ondersteuning van de nieren met de ondersteuning van het artrose probleem.

De werking van Joints Care

  • Denkadog Joints Care bevat visolie en natuurlijke producten zoals lecithine en glucosamine die de opbouw van het kraakbeen ondersteunen en de afbraak remmen.
  • De voeding sluit beter aan bij de energievraag om zo overgewicht te beperken of te voorkomen.
  • Door het lage gehalte eiwit en zout is Denkadog Joints Care ook zeer geschikt voor de senior hond.

Kortom, met Joints Care krijgt uw hond weer plezier in het leven!

Artrose, een last voor uw hond!

Artrose is een veel voorkomende aandoening bij honden. Vaak ligt de oorzaak in overgewicht, ouderdom of overbelasting. Bij gewrichten met artrose is het kraakbeen na slijtage niet in staat om voldoende aan te groeien. Hierdoor kan een pijnlijke gewrichtsontsteking ontstaan. Uw hond kan daardoor moeite hebben met opstaan, rennen en springen, stijf zijn na inspanning of pijn voelen bij aanraking.

Remming en herstel dankzij Joints Care

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Joints Care kunnen we honden met artrose nu nog beter ondersteunen.

Mocht u nog meer vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Recent Posts