Hoe krijg ik mijn hond dikker?

Het is een redelijk bijzonder geval dat een Golden Retriever mager wordt, ondanks dat ze goed te eten krijgt. Het is nog een jonge hond en ze zal zeker veel energie hebben.

Ik ga er vanuit dat er geen sprake van diarree is of andere ongezonde omstandigheden.

Waarschijnlijk moet je de hond meer energie (voer) gaan geven. Dat kan goed door een energierijke voeding zoals Denkadog Physique Croc. Schapenvet lijkt in dit geval niet te voldoen.

Op de verpakking kun je zien wat de aanbevolen hoeveelheid is. Deze hoeveelheid mag je gerust verhogen als jouw hond dikker moet worden. De verdeling over tweemaal daags is prima. Zorg dat er altijd fris drinkwater voor handen is.

De werking van Physique Croc

  • Denkadog Physique Croc bevat een speciale combinatie van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die zowel licht verteerbaar is  als bijdrage levert aan de energievoorziening van het lichaam.
  • De grote brokken voldoen precies aan de behoeftes van grote honden met een actieve levensstijl. Met speciale ondersteuning voor huid, spierweefsel en botten.
  • Denkadog Physique Croc bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of synthetische conserveringsmiddelen.

Kortom, met Physique Croc krijgt uw hond weer energie voor tien!

Grote honden, grote behoeftes!

Honden van grote rassen en actieve honden zoals jacht-, agility-, politie- en sledehonden zijn vaak grover gebouwd en bewegen veel. Dat betekent dat een actieve of grote hond een extra dosis energie nodig heeft om zijn taken te kunnen verrichten. Deze energie komt voor het grootste gedeelte voort uit het vetgehalte in de voeding. Omdat grote honden vanwege hun bouw intensief gebruikmaken van de spieren, moet de voeding tegelijkertijd licht verteerbaar zijn.

Geef dat beetje meer met Physique Croc

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Physique Croc kunnen we nu ook grote en actieve honden ondersteunen.

Recent Posts