Ik zie dat ik een beetje laat antwoord, sorry daarvoor. Misschien kan ik je toch nog wel helpen.

Honden braken vaak en frequent en ik begrijp dat het bij jouw hond nu wel uit de hand loopt. Als hij fit en levendig blijft en ook wel vocht opneemt dan kan het best een paar dagen duren. Gekookte rijst met koud rijstwater is prima, mits je hem niet te veel geeft.

Het allerbelangrijkste is dat hij fit blijft. Als dit minder wordt, dan zou je toch echt naar de dierenarts moeten gaan.

Als de hond weer beter wordt, moet je langzaam aan, zijn normale voeding geven. Dit moet je in vijf dagen tijd doen.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft. Kijk op onze site voor een overzicht van de producten!

Ik wens je veel succes en sterkte.

Recent Posts