Op zich redelijk uitzonderlijk dat een Beagle niet dikker wil worden. Ondanks dat ik zo geen mogelijke oorzaak kan achterhalen, adviseer ik om eerst met een energierijkere voeding te gaan starten.

De hond is momenteel twee jaar en daarmee hoogstwaarschijnlijk goed gezond. Als zijn ontlasting niet goed is dan zal de vertering niet optimaal zijn en daarmee zal hij via de ontlasting ook energie verliezen.

Ik raad Denkadog Mini Croc hiervoor aan. Deze hondenvoeding heeft wat meer energie dan de gemiddelde hondenvoeding. Hiermee moet het mogelijk zijn dat de hond in gewicht aankomt.

De werking van Mini Croc

  • Denkadog Mini Croc bestaat uit een evenwichtige samenstelling van o.a. rund en kip zodat het niet alleen licht verteerbaar is, maar ook voldoende energie geeft. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.
  • De kleine krokante brokjes bevorderen daarbij een gezond gebit. Uw hond kauwt  zijn tanden vanzelf (beter) schoon!

Kortom, Mini Croc geeft uw hond(je) precies wat het nodig heeft!

Klein, maar temperamentvol!

Wie kent ze niet? Van die kleine honden die zich durven te meten met grotere rassen? Honden zoals de Terriër, Jack Russel of Pekinees mogen dan tot een klein ras behoren, hun karakter is er vaak niet minder temperamentvol om. Daarbij zijn dit soort kleine rassen meestal beweeglijker dan grote honden. Helemaal omdat een kleine hond minder voer eet, is het daarom van belang dat er energierijke voedingsstoffen in zitten die aansluiten bij de aard van het beestje.

Mini Croc: speciaal voor de kleine hond

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Mini Croc kunnen we temperamentvolle, kleine honden nu nog beter ondersteunen.

 

Recent Posts