Jouw hond wil niet meer eten

Ik denk dat de voeding niet direct de oorzaak is van het feit dat jouw hond nu wat stiller is. Een voedingsverandering kan wel wat impact hebben op een jonge hond. Hij is namelijk nog niet helemaal door de pubertijd heen. Het is verstandig om gewoon de voeding door te geven ondanks dat hij misschien een paar dagen niet eet.

Hij moet natuurlijk niet ziek zijn en wel gewoon blijven drinken. Dit moet je goed in de gaten houden. Als je nu toegeeft en overstapt op een nieuwe hondenvoeding, kan het zijn dat hij bij iedere verandering gaat protesteren. Dat zou erg vervelend zijn voor toekomstige veranderingen. De werking van Denkadog Hypo Stress Digestion is echt merkbaar na ongeveer maand.

De werking van Hypo Stress-Digestion

  • Denkadog Hyp Stress-Digestion bevat natuurlijke en kalmerende stoffen, zoals L Tryptofaan en Theanine, die rusteloos en hyperactief gedrag bij uw hond voorkomen.
  • Met de aangepaste voeding van Denkadog Hypo Stress-Digestion worden ook stress gerelateerde klachten, waaronder spijsverteringsproblemen, doeltreffend aangepakt.
  • Naast ondersteunende voeding is het uiteraard van belang uw hond te behoeden voor een teveel aan prikkels.

Kortom, met Hypo Stress-Digestion kan uw hond weer genieten van het leven!

Stress bij honden vaak niet erkend

Een beetje stress houdt je alert, maar te veel spanning is niet gezond. Honden die gestrest zijn, tonen vaak rusteloos of hyperactief gedrag. In feite reageert uw hond (te) heftig op prikkels van buitenaf. Naast de gedragsproblemen wordt ook het risico op gezondheidsproblemen groter. Door de constante productie van adrenaline wordt het immuunsysteem ondermijnd. Vooral de spijsvertering kan door stressvolle situaties flink van slag raken. Zelf een terugkerende blaasontsteking en huidproblemen kunnen symptomen zijn.

Weer kalm dankzij Hypo Stress-Digestion

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Hypo Stress-Digestion kunnen we honden gedragsproblemen nu nog beter ondersteunen.

Recent Posts