Hondenallergie; welke voeding is dan het beste voor uw hond? Ik denk dat de voeding Denkadog Micro Protein het beste is voor Daisy. De eiwitten in deze voeding zijn niet afkomstig van rund of kip en producten daarvan. Daisy zou hier dus goed op moeten reageren. Ze kan deze voeding de rest van haar leven blijven eten.

Verder kan Daisy enkele brokjes als tussendoortjes eten. Ze dal die gaan waarderen als een beloning. Daarom hoef je het  niet vervelend te vinden dat het in je eigen ogen geen snoepje of verwennerij is.

Een hond waardeert de aandacht. Heeft vaak minder oog voor de smaak van wat hij krijgt. Voel je dus niet vervelend om haar brokjes te geven als beloning of om haar te verwennen.

Allergie de werking van Micro-Protein

  • De eiwitten in Denkadog Micro-Protein zijn kleiner dan normaal (gehydrolyseerd). Deze lichaamsbouwstoffen worden daardoor niet herkend door het immuunsysteem, waarmee een allergische reactie uitblijft.
  • Doordat Denkadog Micro-Protein de allergische reactie op voedsel voorkomt, zal de huid van uw hond zichzelf herstellen.

Kortom, dankzij Micro-Protein kan uw hond prima leven met voedselallergie!

Allergische reacties met Micro-protein voorkomen

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Micro-Protein, op basis van de nieuwste inzichten, kunnen we honden met een allergie nu nog beter ondersteunen.

Hondenallergie voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Waar eiwitten al niet toe kunnen leiden!

Honden kunnen, net als mensen, last hebben van een voedselallergie. Dat is een zeer sterke reactie van het immuunsysteem op eiwitten in het voer. Deze eiwitten worden als indringers gezien die onschadelijk moeten worden gemaakt. De allergische reactie die daarbij wordt veroorzaakt kan resulteren in bijvoorbeeld darmklachten of een slechte huis. Alleen een dierenarts kan een voedselallergie vaststellen.

Veel succes,

Erik Luijerink

dierenarts

Recent Posts