Ik kan daar heel kort over zijn. Natuurlijk mag je verschillende hondenvoeding combineren. Er zijn wel wat punten die je in acht moet nemen.

Eenzijdige voeding in de vorm van alleen of heel veel pens is niet goed. De mineralen en vitaminen- balans is dan niet goed. Blikvoeding is vrij complete voeding en bevat dus alle noodzakelijk ingrediënten. Blikvoeding bevat ongeveer 80% water en is daarmee duur, want er zit maar 20% echte voeding in waar je voor betaald. Droge brokken zijn makkelijk en zijn bijna altijd tot volledige dierenvoeding gemaakt.

Niet alle honden kunnen wisselingen in voeding verdragen, sommige honden krijgen dan gemakkelijk diarree. Als jouw hond dit ook heeft, dan ben je min of meer gebonden aan dezelfde voeding. Het is voor de hond geen enkel probleem om altijd dezelfde brokken of voeding te krijgen. Wij als mensen vinden dit vaak raar. Hondenvoeding combineren is voor je hond dus niet zo hard nodig.

Met Denkadog hondenvoeding heb je complete natuurlijke en lekkere voeding. Het voer van Denkadog is gemaakt van de betere grondstoffen. Daarnaast bevat Denkadog hondenvoeding minder eiwit en zout, zodat de nieren gespaard blijven.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

 

Recent Posts