Uw Shih tzu is nu volwassen en mag dus voeding voor volwassen honden hebben. Voor dit kleine ras raad ik Denkadog Mini Croc aan. Dit is een volledige en gezonde voeding zonder kleur, geur en smaakstoffen.

De werking van Mini Croc

  • Denkadog Mini Croc bestaat uit een evenwichtige samenstelling van o.a. rund en kip zodat het niet alleen licht verteerbaar is, maar ook voldoende energie geeft. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.
  • De kleine krokante brokjes bevorderen daarbij een gezond gebit. Uw hond kauwt  zijn tanden vanzelf (beter) schoon!

Klein, maar temperamentvol!

Wie kent ze niet? Van die kleine honden die zich durven te meten met grotere rassen? Honden zoals de Terriër, Jack Russel of Pekinees mogen dan tot een klein ras behoren, hun karakter is er vaak niet minder temperamentvol om. Daarbij zijn dit soort kleine rassen meestal beweeglijker dan grote honden. Helemaal omdat een kleine hond minder voer eet, is het daarom van belang dat er energierijke voedingsstoffen in zitten die aansluiten bij de aard van het beestje.

Mini Croc: speciaal voor de kleine hond

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Mini Croc kunnen we temperamentvolle, kleine honden nu nog beter ondersteunen.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

 

Recent Posts