Je geeft aan dat je hond een slechte eter is en nog jong, namelijk 7 maanden. Om je vraag goed te kunnen beantwoorden zouden we wat aanvullende informatie moeten hebben:

  • Welke voeding geef je nu aan je hond?
  • Groeit de hond nog?
  • Wat is het gewicht van de hond?
  • Hoeveel voeding geef je per dag?
  • Krijgt de hond naast de voeding ook tussendoortjes of beloningssnoepjes?
  • Hoe lang is de hond al een slechte eter?
  • Heeft de hond gebitsproblemen of last van tandvleesontstekingen?

De meeste jonge honden zijn goede eters. Dat komt omdat ze veel energie en bouwstoffen nodig hebben om goed en gezond te groeien. Op latere leeftijd komt het vaker voor dat honden kieskeurig zijn of worden. Wanneer je hond goed op gewicht is en de hoeveelheid voeding past bij de behoefte (dus niet de grote hoeveelheid die past bij een hond in de groei terwijl je hond niet meer groeit) eten de meeste honden goed. Wel kan de kwaliteit van de voeding effect hebben. Honden bepalen veelal op basis van de geur de aantrekkelijkheid van voeding. Goede hoog kwalitatieve ingrediënten hebben een positief effect op de geur van de voeding. Voeding van Denkadog bevat alleen zeer hoge kwalitatieve ingrediënten. Daarnaast bevat de voeding geen kunstmatige toevoegingen als kleur- geur- of smaakstoffen. Ook bevat Denkadog geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Het is dus een 100% natuurlijke voeding.

Denkadog heeft een ruim assortiment voedingen. Hierdoor hebben we ook een goede oplossing voor jouw hond. Voor de gezondheid van je hond is het namelijk van belang dat de voeding een laag eiwit gehalte heeft en niet te veel zout bevat. Daarnaast moet de brok niet te groot zijn, zodat je hond de voeding niet alleen lekker vind maar ook goed kan eten.

Wij adviseren om je hond Mini Croc te geven, tenzij je hond nog sterk aan het groeien is. Dan zou de Pup Junior Croc voeding van Denkadog beter zijn.

Wanneer je bovenstaande vragen aan ons beantwoord kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Recent Posts