Wij willen altijd heel graag goed voor onze honden zorgen. Dat is heel goed en begrijpelijk. Een hond doet vaak dingen die we als mens niet begrijpen.

Eén ervan is de ligplaats die in onze ogen niet logisch is. Maximilian zal zelf op zoek gaan naar een prettige plaats. Die plaats is kennelijk niet de warme plek die u goed voor hem vindt.

Waarschijnlijk is een dekentje of een rubberen matje wel bevorderlijk op deze leeftijd voor zijn gewrichten. Hij wil wel zelf bepalen en heeft geen probleem met een koude achtergrond.

U kan het zo laten maar een lokkertje bieden voor een matje is wel gewenst.

Als uw hond last heeft van artrose is er ook een speciale voeding die de gewrichten ondersteunt. Dat is Denkadog Joints Care. Wellicht kan Maximillian ook hiermee geholpen zijn.

De werking van Joints Care

  • Denkadog Joints Care bevat visolie en natuurlijke producten zoals lecithine en glucosamine die de opbouw van het kraakbeen ondersteunen en de afbraak remmen.
  • De voeding sluit beter aan bij de energievraag om zo overgewicht te beperken of te voorkomen.
  • Door het lage gehalte eiwit en zout is Denkadog Joints Care ook zeer geschikt voor de senior hond.

Artrose, een last voor uw hond!

Artrose is een veel voorkomende aandoening bij honden. Vaak ligt de oorzaak in overgewicht, ouderdom of overbelasting. Bij gewrichten met artrose is het kraakbeen na slijtage niet in staat om voldoende aan te groeien. Hierdoor kan een pijnlijke gewrichtsontsteking ontstaan. Uw hond kan daardoor moeite hebben met opstaan, rennen en springen, stijf zijn na inspanning of pijn voelen bij aanraking.

Remming en herstel dankzij Joints Care

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Joints Care kunnen we honden met artrose nu nog beter ondersteunen.

Ik hoop u zo goed geholpen te hebben en wens Maximillian een warme slaapplaats toe.

Recent Posts