Hond poept ‘s nachts

Natuurlijk spelen bij oudere honden ook de zaken van het ouder worden en daarmee de stipte controle over hun gedrag ook.

Als eerste adviseer ik u afhankelijk van uw huidige voeding naar een goede kwalitatieve voeding te gaan. Zo’n voeding is licht verteerbaar en geeft daarmee ook minder ontlasting.

Denkadog Hypo Sensitive is hier prima voor geschikt. Deze voeding is licht verteerbaar en is op natuurlijke basis gemaakt. Dus zonder overbodige chemische toevoegingen. Na ongeveer 10 dagen moet u al wel resultaat kunnen zien.

Als dit geen verbetering geeft dan kunt u het beste naar uw dierenarts gaan. Wellicht heeft hij na een grondig onderzoek andere mogelijkheden.

De werking van Hypo-Sensitive

Sommige honden hebben een intolerantie voor dierlijke ingrediënten. Om maag-/darmproblemen te voorkomen, bestaat Denkadog Hypo-Sensitive daarom uit plantaardige voedingsstoffen.
Bovendien bevat Denkadog Hypo-Sensitive geen kleur-, geur- en smaakstoffen of synthetische conserveringsmiddelen.
Kortom, met Hypo-Sensitive zit uw hond straks weer lekker in zijn vel!

Spijsverteringsproblemen, daar zit een luchtje aan!

Honden kunnen, net als mensen, overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Men noemt dit voedselintolerantie. Het niet kunnen verdragen van bepaalde bestanddelen in de voeding uit zich doorgaans in spijsverteringsproblemen. Deze maag-/darmproblemen resulteren in (frequent) braken en diarree. Ook een slechte adem, winderigheid, stinkende ontlasting en rare buikgeluiden behoren tot de symptomen. Vervelend voor de hond en voor de baas.
Hypo-Sensitive: de natuurlijke oplossing.
Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Hypo-Sensitive kunnen we honden met spijsverteringsproblemen nu nog beter ondersteunen.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Ik wens u veel succes.

Recent Posts