Een te magere hond is lastig. Gelukkig is ze gezond. Het is een bekend probleem bij deze honden. Ze hebben een relatief klein buik om zoveel lichaam te voeden. Alleen zeer goed verteerbare voeding kan aan die eis voldoen.

Ik adviseer altijd om te starten met Denkadog Hypo Sensitive voeding. Dit is een voeding die goed verdragen wordt door deze honden. Waardoor ook daadwerkelijk alle voedingstoffen opgenomen worden in het lichaam en niet via de ontlasting weer het lichaam verlaten. Efficiënte voeding dus.

De werking van Hypo-Sensitive

  • Sommige honden hebben een intolerantie voor dierlijke ingrediënten. Om maag-/darmproblemen te voorkomen, bestaat Denkadog Hypo-Sensitive daarom uit plantaardige voedingsstoffen.
  • Bovendien bevat Denkadog Hypo-Sensitive geen kleur-, geur- en smaakstoffen of synthetische conserveringsmiddelen.

Kortom, met Hypo-Sensitive zit uw hond straks weer lekker in z´n vel!

Spijsverteringsproblemen, daar zit een luchtje aan!

Honden kunnen, net als mensen, overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Men noemt dit voedselintolerantie. Het niet kunnen verdragen van bepaalde bestanddelen in de voeding uit zich doorgaans in spijsverteringsproblemen. Deze maag-/darmproblemen resulteren in (frequent) braken en diarree. Ook een slechte adem, winderigheid, stinkende ontlasting en rare buikgeluiden behoren tot de symptomen. Vervelend voor de hond en voor de baas.

Na ongeveer 2 weken moet al zichtbaar zijn dat het de goed kant op gaat. De dosering staat op de verpakking en is een richtlijn. Als je meer brokken geeft zal ze ook sneller zwaarder worden. Ik ben er voor om het niet te snel te doen en er 2 maanden voor uit te trekken.

Hypo-Sensitive: de natuurlijke oplossing

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Hypo-Sensitive kunnen we honden met spijsverteringsproblemen nu nog beter ondersteunen.

Recent Posts