MAG JE EEN PUP MET DIARREE ONTWORMEN?

Diarree komt veel voor bij pups en is gelukkig meestal onschuldig.Als jouw pup gewoon goed drinkt en eet, dan is ontwormen geen probleem. Tot een half jaar, mag je een pup maandelijks ontwormen. Het is echter niet zo dat de diarree verdwijnt wanneer je een pup ontwormt, omdat een worminfectie zeker niet altijd leidt tot diarree. Diarree bij pups wordt vaak veroorzaakt door voeding of voedingswisselingen. Ik adviseer dan ook de voeding te herzien, wanneer diarree vaker voor komt of te lang aanhoudt.

GEZOND VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten. Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Ontwormen pup

Goed pupvoer voorkomt diarree

Wissel bij een pup niet te vaak van voeding. Hierdoor kan diarree ontstaan. Denkadag heeft 2 soorten pupvoer. Denkadog Pup Junior Croc is speciaal ontwikkeld voor pups en jonge honden in de groei. De hoge voedingswaarde is een goede basis voor de groei en weerstand van de pup. Denkadog Growing Up Sensitive is voor pup met een gevoelige spijsvertering en bij giardia infecties.

Recent Posts