Bij puppy’s komt diarree vaak voor, en als het een langere tijd duurt dan moet er wel wat aan gedaan worden. Zonder direct een diagnose te stellen via de mail denk ik dat je zeker moet starten met een andere voeding. Ik weet niet wat je nu geeft en of je in het verleden al gewisseld hebt maar de vertering is nog niet goed. Ondanks dat de hond nog puppy voeding moet eten, denk ik dat je haar het best gedurende een maand op een zeer licht verteerbare voeding kunt zetten en kijken of het hiermee overgaat.

Ik denk dat Denkadog Hypo Sensitive zeer geschikt is. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor dit soort problemen. Al na een week moet er vooruitgang zijn geboekt.

De werking van Hypo-Sensitive

  • Sommige honden hebben een intolerantie voor dierlijke ingrediënten. Om maag-/darmproblemen te voorkomen bestaat Denkadog Hypo-Sensitive daarom uit plantaardige voedingsstoffen.
  • Bovendien bevat Denkadog Hypo-Sensitive geen kleur-, geur- en smaakstoffen of synthetische conserveringsmiddelen.

Honden kunnen, net als mensen, overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Men noemt dit voedselintolerantie. Het niet kunnen verdragen van bepaalde bestanddelen in de voeding uit zich doorgaans in spijsverteringsproblemen. Deze maag-/darmproblemen resulteren in (frequent) braken en diarree. ook een slechte adem, winderigheid, stinkende ontlasting en rare buikgeluiden behoren tot de symptomen. Vervelend voor de hond en voor de baas.

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Hypo-Sensitive kunnen we honden met spijsverteringsproblemen nu nog beter ondersteunen.

Probeer deze voeding maar eens gedurende een maand en laat me dan weten hoe het is gegaan.

Recent Posts