Onze hond eet geen brokken meer

Dit vind ik een heel apart verhaal als het in relatie met de vaccinatie is. We zien daar eigenlijk nooit reactie op. Wel kan het zijn dat ouderdom toch langzaam een rol gaat spelen. Dit openbaart zich vaak wel redelijk plotseling. Of in ieder geval dat het de eigenaar opvalt. Ik adviseer je goed op te letten of ze mager aan het worden is door de mindere voedselopname. Als dat het geval is dan toch maar even laten checken door de dierenarts.

Oplossing (de eerste stap)

Verder zou je eerst gewoon lekkere en goede senior brokken kunnen gaan proberen. Dit is wellicht de eerste stap. Met Senior voeding heb ik goede ervaring met Denkadog Senior Diner. Deze voeding is licht verteerbaar en heeft een laag zout en laag eiwit gehalte. Dit is beter voor een oudere hond. Over het algemeen vinden ze de brokken erg lekker. De brokken moet je met lauw water mengen. Het gaat dan voor de hond heel lekker ruiken en ze eten het allemaal.

De werking van Senior Diner

  • De uitgebalanceerde samenstelling (en beperkte hoeveelheid zout en eiwit) van Denkadog Senior Diner beschermt de nieren en voorkomt ouderdom gerelateerde klachten.
  • De krokante brok met gepofte rijst, mais, en groenten zorgt voor een optimale spijsvertering en vermindert de belasting op het gebit.
  • Door Denkadog Senior Diner te mengen met warm water versterkt u de smaak, geur en opname.

Kortom, met Senior Diner wordt uw hond zo lang mogelijk van kwalen gevrijwaard!

Senior Diner: voor de kieskeurige oudere hond

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Senior Diner kunnen we oudere honden nu ondersteunen en verwennen tegelijkertijd.

Graag wens ik je veel succes en mocht je nog meer vragen hebben dan hoor ik het uiteraard graag!

Recent Posts