Wanneer je jouw hond van de ene voeding naar andere voeding wil laten overstappen, in jou geval van pens naar droge hondenbrokken, dan kan je dat prima doen door gedurende 3 tot 5 dagen de voeding te mengen. Dag 1 geef je een beetje droge hondenbrokken bij de pens. Dag 2 iets meer brokjes en zo werk je langzamerhand helemaal naar de droge hondenbrokken toe.

Omdat je Bulldog gecastreerd is, kun je beter voeding gebruiken die minder calorieën bevat en die toch het hongergevoel wegneemt. Denkadog Hypo Weight is zo’n speciale voeding. De droge brokjes zijn ook goed voor de tanden van je hond.

De werking van Hypo-Weight

  • Denkadog Hypo-Weight bevat weinig calorieën. Door meerder kleine porties te voeren wordt de maag van uw hond gevuld zonder dat dit aanzet tot vetopslag.
  • De speciale receptuur met kruidenextracten bevordert het gewichtsverlies en zorgt dat uw hond gedoseerd en op natuurlijke wijze afvalt.
  • Denkadog Hypo-Weight voorkomt daarmee obesitas gerelateerde klachten zoals slijtage van gewrichten.

Kortom, dankzij Hypo-Weight valt uw hond af op een gezonde manier!

Gezond van binnen, mooi van buiten

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Veel succes en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Recent Posts