Het lijkt erop dat de artrose zich wel slecht ontwikkelt en ondersteuning is dan erg belangrijk. Een bezoek aan de dierenarts is ook goed.

Via de voeding kunnen de gewrichten ondersteund worden met stoffen die het kraakbeen helpen te herstellen. Echter volledig herstel bestaat niet.

Denkadog Joints Care is de voeding die alle aanvullende stoffen bevat die kunnen helpen. Deze voeding vervangt de pijnstillers niet.

De werking van Joints Care

  • Denkadog Joints Care bevat visolie en natuurlijke producten zoals lecithine en glucosamine die de opbouw van het kraakbeen ondersteunen en de afbraak remmen.
  • De voeding sluit beter aan bij de energievraag om zo overgewicht te beperken of te voorkomen.
  • Door het lage gehalte eiwit en zout is Denkadog Joints Care ook zeer geschikt voor de senior hond.

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Joints Care kunnen we honden met artrose nu nog beter ondersteunen.

Kortom, met Joints Care krijgt uw hond weer plezier in het leven!

Oorzaak

Waardoor ze met name na inspanning pijn heeft aan de gewrichten, zoals de achterhand (heup en knie). Artrose is een aandoening waarbij de gewrichten slijtage vertonen die gepaard gaat met pijnlijkheid en dus kreupelheid.

Artrose kan helaas nooit helemaal verholpen worden, maar er kan wel wat aan gedaan worden zodat de slijtage verminderd wordt en de pijn tevens ook minder wordt. In gevallen waar de pijn aanzienlijk is, zal uw hond een pijnstiller kunnen gebruiken.

Recent Posts