De klachten van uw hond lijken ouderdomskwalen te zijn van seniore honden. Ik kan uit vraag helaas niet opmaken wat de leeftijd is van de hond en om welke ras dit gaat.

In veel gevallen zien we dat de werking van de nieren afneemt met de leeftijd van een seniore hond. U kunt via een bloedonderzoek bij de dierenarts kijken of er al ernstige nierfunctie vermindering is.

Wij van Denkadog hebben een speciale voeding voor oudere honden, namelijk  Denkadog Senior Croc. En daarnaast is er Denkadog Senior Diner welke u met lauw water kunt mengen. Deze twee voedingen hebben een lager zoutgehalte en minder eiwitten. Hierdoor worden de nieren minder belast dan bij adult voeding en zal de slijtage van de nieren afnemen.

Met deze voeding zal uw hond dan ook minder gaan drinken en plassen.

Bescherm uw hond met Senior Croc

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Senior Croc kunnen we oudere honden nu op natuurlijke wijze ondersteunen en verwennen tegelijkertijd.

De werking van Senior Croc

  • Denkadog Senior Croc bevat een gematigde hoeveelheid zout en eiwit. Het beschermt daarmee de nieren en voorkomt ouderdomsgerelateerde klachten.
  • De uitgebalanceerde samenstelling van o.a. kip, rund en probiotica zorgt voor een optimale spijsvertering.

De werking van Senior Diner

  • De uitgebalanceerde samenstelling (en beperkte hoeveelheid zout en eiwit) van Denkadog Senior Diner beschermt de nieren en voorkomt ouderdom gerelateerde klachten.
  • De krokante brok met gepofte rijst, mais, en groenten zorgt voor een optimale spijsvertering en vermindert de belasting op het gebit.
  • Door Denkadog Senior Diner te mengen met warm water versterkt u de smaak, geur en opname.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Recent Posts