Bibi kan de Mini Croc eten totdat ze senior is. De leeftijd wanneer een hondje van een klein ras senior is ongeveer 9 tot 10 jaar. Op die leeftijd kan ze naar de Senior Croc.

Het verschil in Mini Croc en Excellent Croc is dat er in Mini Croc iets meer vet zit. Dit wordt gedaan omdat honden van de kleine rassen vaak wat drukker zijn en daardoor meer energie verbruiken. Daarnaast hebben ze ook meer energie nodig voor het op peil houden van hun lichaamstemperatuur. Het enige verschil is dus het vetpercentage. Mocht Bibi te zwaar worden dan mag ze ook Excellent Croc eten.

De werking van Mini Croc

  • Denkadog Mini Croc bestaat uit een evenwichtige samenstelling van o.a. rund en kip zodat het niet alleen licht verteerbaar is, maar ook voldoende energie geeft. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.
  • De kleine krokante brokjes bevorderen daarbij een gezond gebit. Uw hond kauwt  zijn tanden vanzelf (beter) schoon!

De werking van Excellent

  • De hoogwaardige ingrediënten van Denkadog Excellent Croc zorgen voor sterke botten, soepele spieren en een gezonde vacht.
  • Denkadog Excellent Croc biedt een perfecte balans van licht verteerbare bouwstoffen: minder zout en minder, maar kwalitatieve, eiwitten. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Als dierenarts begrijp ik hoe belangrijk honden in uw leven en gezin kunnen zijn! Om zo lang mogelijk (en van kwalen gevrijwaard) van uw hond te kunnen genieten, is de verzorging van groot belang. Een kwalitatieve voeding staat daarbij aan de basis voor een goede gezondheid en voorkomt de meeste klachten.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Recent Posts