Ik ben blij te horen dat Odyn het goed doet op de Denkadog voeding.

Denkadog mini Croc is inderdaad een kleiner brokje met een hoger vet percentage. Normaal gesproken zou een Maltezer geen probleem moeten hebben met de brokgrootte van Excellent Croc.

Het hogere vet percentage is wel van goede en licht verteerbare vetten. Het vetpercentage is hoger omdat we zien dat veel honden van de kleine rassen zeer beweeglijk en druk kunnen zijn waardoor ze meer energie verbranden. Daardoor zullen ook meer energie via de voeding op moeten nemen.

Ik zie dus niet direct een probleem met de wat grotere brokje van Excellent Croc.

Mini Croc is wel speciaal ontwikkeld voor kleine rassen zoals bv de Maltezer vanwege het energieke gedrag van de kleine hondjes. Bij Mini Croc moet u dan wel in de gaten houden dat Odyn niet te zwaar gaat worden.

De werking van Mini Croc

  • Denkadog Mini Croc bestaat uit een evenwichtige samenstelling van o.a. rund en kip zodat het niet alleen licht verteerbaar is, maar ook voldoende energie geeft. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.
  • De kleine krokante brokjes bevorderen daarbij een gezond gebit. Uw hond kauwt  zijn tanden vanzelf (beter) schoon!

De werking van Excellent Croc

  • De hoogwaardige ingrediënten van Denkadog Excellent Croc zorgen voor sterke botten, soepele spieren en een gezonde vacht.
  • Denkadog Excellent Croc biedt een perfecte balans van licht verteerbare bouwstoffen: minder zout en minder, maar kwalitatieve, eiwitten. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.

Voorkomen is nóg beter dan genezen

Door een combinatie van mijn praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap hebben we met Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk als gezond is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs! Dankzij Denkadog kunnen wij er nu dus samen voor zorgen dat uw hond in optimale conditie blijft.

Recent Posts