Voedingsadvies hond

Wanneer een hond slecht eet, kun je hem het beste Denkadog Diner Derma Protect geven. Deze voeding bevat vlees, mais, rijst en graan. Het beste kun je de voeding met een beetje lauw water combineren. De geur en smaak komen dan erg goed tot hun recht. Geen hond die dit laat staan.

De werking van Diner Derma Protect

  • Denkadog Diner Derma Protect heeft een bijzonder hoge voedingswaarde. De speciale receptuur met extra Omega 3 en 6 vormen een belangrijke basis voor een gezonde huid en vacht.
  • De klasse samenstelling met hoogwaardig vlees, ontsloten (voorgegaarde) granen en groenten zorgt voor een optimale spijsvertering en voorkomt gerelateerde klachten.
  • Door Denkadog Diner Derma Protect te mengen met warm water, versterkt u de smaak, geur en opname.

Een moeilijke eter? Pas op voor ondervoeding! Voedingsadvies

Sommige honden zijn nu eenmaal geen grote eters. Het wordt echter vervelend wanneer elke maaltijd een gevecht is. Net als bij mensen is het immers noodzakelijk dat uw hond zijn dagelijkse portie binnenkrijgt. Een tekort aan voedingsstoffen heeft namelijk grote gevolgen voor de algehele gezondheid. Naast volle bakjes met voer, kunt u de effecten van een slecht eetpatroon herkennen aan bijvoorbeeld een doffe vacht, vermagering en lusteloosheid. Hoe doorbreekt u de behoefte van uw hond en voorkomt u ondervoeding?

Denkadog Derma Protect: voedingsadvies voor de kieskeurige hond

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Diner Protect krijgen zelfs de meest kieskeurige honden nu voldoende voedingsstoffen binnen.

Wel moet je goed in de gaten houden of de hond dit met zijn darmen goed kan verdragen. Er zijn namelijk honden die vlees slecht verdragen. Dit uit zich in diarree en een rommelende buik.

Wanneer dit het geval is, raad ik je Denkadog Hypo Sensitive aan. Deze voeding is zeer licht verteerbaar en bijzonder geschikt voor een gevoelige hond.

De werking van Hypo-Sensitive

  • Sommige honden hebben een intolerantie voor dierlijke ingrediënten. Om maag-/darmproblemen te voorkomen, bestaat Denkadog Hypo-Sensitive daarom uit plantaardige voedingsstoffen.
  • Bovendien bevat Denkadog Hypo-Sensitive geen kleur-, geur- en smaakstoffen of synthetische conserveringsmiddelen.

Ik hoop dat dit advies voldoende is. Als u nog vragen heeft, hoor ik het graag!

Recent Posts