Stress honden: Denkadog Hypo Stress-Digestion

Tina is nog een jonge hond en heeft ook nog wel de gedraging van een jonge hond. Ik denk dat je moet blijven proberen met trainen. Het gedrag zal wel minder worden, maar ik denk dat Tina toch wel een beetje nerveus zal blijven.

De loopsheid kan invloed hebben, maar zal na de loopsheid verdwijnen.

De voeding Denkadog Hypo Stress Digestion zal zeker een bijdrage kunnen leveren. Het zal wel een maandje duren eer dat het lichaam zich daar op ingesteld heeft. Naast deze voeding heeft ze niets nodig.

De werking van Hypo Stress-Digestion

  • Denkadog Hyp Stress-Digestion bevat natuurlijke en kalmerende stoffen, zoals L Tryptofaan en Theanine, die rusteloos en hyperactief gedrag bij uw hond voorkomen.
  • Met de aangepaste voeding van Denkadog Hypo Stress-Digestion worden ook stress gerelateerde klachten, waaronder spijsverteringsproblemen, doeltreffend aangepakt.
  • Naast ondersteunende voeding is het uiteraard van belang uw hond te behoeden voor een teveel aan prikkels.

Kortom, met Hypo Stress-Digestion kan uw hond weer genieten van het leven!

Stress bij honden vaak niet erkend

Een beetje stress houdt je alert, maar te veel spanning is niet gezond. Honden die gestrest zijn, tonen vaak rusteloos of hyperactief gedrag. In feite reageert uw hond (te) heftig op prikkels van buitenaf. Naast de gedragsproblemen wordt ook het risico op gezondheidsproblemen groter. Door de constante productie van adrenaline wordt het immuunsysteem ondermijnd. Vooral de spijsvertering kan door stressvolle situaties flink van slag raken. Zelf een terugkerende blaasontsteking en huidproblemen kunnen symptomen zijn.

Weer kalm dankzij Hypo Stress-Digestion

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Hypo Stress-Digestion kunnen we honden gedragsproblemen nu nog beter ondersteunen.

Ik hoop je hiermee voldoende geholpen te hebben en wens je veel succes.

Recent Posts