Het Stafford ras is inderdaad een ras dat vaak snel voedselallergie heeft. De maag en darmen kunnen nogal eens van slag zijn. De relatief kleine buik van de Stafford moet namelijk al die grote spieren van energie voorzien wat erg zwaar is voor zo’n hond.

Ik heb veel goede ervaringen met Denkadog Hypo Sensitive voeding. Deze voeding bevat namelijk geen stoffen die aanleiding geven tot allergische reacties. Er zitten oliën in die dezelfde werking hebben om de vacht te beschermen als zalmolie. Extra zalmolie zal dus ook niet nodig zijn.

De werking van Hypo-Sensitive

  • Sommige honden hebben een intolerantie voor dierlijke ingrediënten. Om maag-/darmproblemen te voorkomen, bestaat Denkadog Hypo-Sensitive daarom uit plantaardige voedingsstoffen.
  • Bovendien bevat Denkadog Hypo-Sensitive geen kleur-, geur- en smaakstoffen of synthetische conserveringsmiddelen.

Kortom, met Hypo-Sensitive zit uw hond straks weer lekker in z´n vel!

Spijsverteringsproblemen, daar zit een luchtje aan!

Honden kunnen, net als mensen, overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Men noemt dit voedselintolerantie. Het niet kunnen verdragen van bepaalde bestanddelen in de voeding uit zich doorgaans in spijsverteringsproblemen. Deze maag-/darmproblemen resulteren in (frequent) braken en diarree. Ook een slechte adem, winderigheid, stinkende ontlasting en rare buikgeluiden behoren tot de symptomen. Vervelend voor de hond en voor de baas.

Hypo-Sensitive: de natuurlijke oplossing

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling van Denkadog Hypo-Sensitive kunnen we honden met spijsverteringsproblemen nu nog beter ondersteunen.

Het voordeel van deze hondenbrokken is dat de jeuk verdwijnt en dat de buik geleden sterk verminderen en vaak zelfs helemaal wegblijven. Ons dat ze nog een pup is, lijkt het toch beter om op deze voeding over te schakelen. De problemen zijn namelijk niet echt prettig voor haar.

Een ander belangrijk onderdeel om mee rekening te houden is dat ze geen snacks of kluisjes mag hebben die van dierlijke producten gemaakt zijn. En daarnaast doet vers drinkwater altijd goed.

 

Recent Posts