Welke hondenvoeding?

Je hebt dus een lekkere grote Hollandse Herder. Over het algemeen zijn dit honden die weinig tot geen problemen hoeven te geven met de voeding.

Ik weet niet of hij last heeft van bepaalde kwaaltjes in de vorm van diarree of minder goede vacht. Ik kan me dus goed vinden in het advies van je kennis om hem Denkadog Croque Derma Protect te geven. Deze voeding is echt bedoeld voor honden die wat  meer eisen stellen aan de voeding.

Wat je eventueel eerst kan proberen is hem Denkadog Excellent Croc te geven. Deze voeding is wat goedkoper. Let dan wel op dat als het je niet bevalt, je mij even contacteert om te kijken of een andere variant beter zal zijn.

De werking van Excellent Croc

  • De hoogwaardige ingrediënten van Denkadog Excellent Croc zorgen voor sterke botten, soepele spieren en een gezonde vacht.
  • Denkadog Excellent Croc biedt een perfecte balans van licht verteerbare bouwstoffen: minder zout en minder, maar kwalitatieve, eiwitten. Gezond en smakelijk voer dat precies voldoet aan de behoeftes van uw hond.

Kortom, Excellent Croc houdt uw hond gezond en vitaal!

Zorg dat uw hond (alleen) de juiste bouwstoffen binnenkrijgt!

De gezondheid van uw hond hangt samen met zijn voeding. Uiteraard moet deze voldoen aan de behoefden van uw hond; een kleine hond heeft nu eenmaal andere noden dan grote honden. Maar ook de kwaliteit en samenstelling van het voer hebben invloed. Een teveel aan zout of voedingsarme eiwitten kunnen de nieren belasten en belemmeren een goede opname door het lichaam. Weet dus wat u in huis haalt voor uw hond!

Excellent Croc: voor gezondheid en vitaliteit

Bij Denkadog vinden we het belangrijk honden gezond te houden. Door de ontwikkeling  van Denkadog Excellent Croc kunnen we nu ook volwassen honden ondersteunen met 100% natuurlijke ingrediënten.

Ik wens u succes bij het zoeken naar de juiste voeding voor uw hond. Als u nog vragen heeft, hoor ik het graag!

Recent Posts