Natuurlijke voeding ontwikkeld door de dierenarts

Omdat ieder huisdier uniek is

Sinds 1983 zijn wij pioniers in de gezondheid van onze viervoeters en tot vandaag de dag zijn we de expert in het voorkomen en verhelpen van kwaaltjes met de kracht van voeding. Met een rijk assortiment aan voedingen en persoonlijk advies helpen we dagelijks honden en katten de beste versie van zichzelf te worden. Alles volgens een simpele filosofie: passende voeding ontworpen met bewezen ingrediënten zonder poespas.

Met ons gepassioneerde team onder leiding van een ervaren dierenarts begrijpen we dat de zoektocht naar de juiste voeding voor je huisdier is niet altijd makkelijk is - daarom reiken wij je de poot en vinden we samen een voeding die jouw viervoeter laat stralen van neus tot staart!

Persoonlijke hulp

Een gezond leven start bij een juist voedingsadvies. Daarom staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te leiden naar de geschikte voeding.

Nederlands bedrijf

Als een Nederlands bedrijf koesteren we onze kwaliteit en hechten we grote waarde aan het gebruik van lokale ingrediënten en de productie van onze voeding in Nederland.

Ervaring & wetenschap voorop

Ruim 40 jaar zijn we experts op het gebied van honden- en kattenvoeding. Met deze jarenlange ervaring weten we altijd raad met wat het beste is voor jouw huisdier.

Dierenarts Erik Luijerink

Onze eigenaar, dierenarts Erik Luijerink, is de bron van al onze kennis en expertise. Zijn jarenlange praktijkervaring opende onze ogen voor de invloed van voeding op de gezondheid van huisdieren. Met de overtuiging "voorkomen is beter dan genezen" specialiseerde hij zich in het ontwikkelen en adviseren van op maat gemaakte voedingen om de meest voorkomende ongemakken bij honden en katten te voorkomen. Hierdoor weten we dat onze kennis niet afkomstig is van externe experts, maar gebaseerd is op echte ervaring en bewezen resultaten.

Een passende voeding, een heel leven lang

Bij Denkadog & Denkacat geloven we in één duidelijk principe: de juiste voeding is de kern van een gezond leven voor elke hond en kat. We zijn vastberaden om elke viervoeter de optimale ondersteuning te bieden, begrijpend dat elk huisdier uniek is. Daarom hebben we verschillende voedingen op maat, zodat onze trouwe vriendjes kunnen stralen hun hele leven lang.

Zorg zonder grenzen, Asiel Love4Paws

Bij Denkadog & Denkacat gaan we een poot verder voor de gezondheid van onze huisdieren, waar ze zich ter wereld ook bevinden. Samen met Asiel Love4Paws zetten we ons in voor het welzijn van alle viervoeters. Met onze donaties bouwen we aan een wereld waar zorg en gezondheid geen grenzen kennen en elk huisdier een gezond en gelukkig leven verdient!

40%

Sinds we onze honden Denkadog voeren, zijn onze dierenartskosten met 40% gedaald!

- Karin Veenstra (Love4Paws Asiel)