Voedingsadvies

Natuurlijk hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer wat is dat?


Natuurlijk hondenvoer is geen wettelijk beschermde uitdrukking. Tegenwoordig zijn we bewuster van onze voeding. We willen weten wat we eten en waar het vandaan komt. Voor huisdiereigenaren is het wat en waarom van de voeding voor hun huisdier ook steeds belangrijker. Het is een hele zoektocht naar goede hondenvoeding van natuurlijke oorsprong en zonder kunstmatige toevoegingen.
Denkadog biedt jouw hond een natuurlijke smakelijke hondenvoeding, welke speciaal op de bijzondere behoeften van jouw hond is afgestemd. Met deze voeding kun je jouw hond op een verantwoorde manier verwennen. Denkadog hondenvoeding is ontwikkeld met dierenartsen en nutritionisten uit liefde voor het dier en op bewezen wetenschappelijke principes. Smakelijk en van natuurlijke oorsprong.
Denkadog is een uitgebalanceerde voeding, zodat jouw hond de juiste vitamines, mineralen en vetzuren binnenkrijgt. Natuurlijk hondenvoer levert voedingsstoffen van een hogere kwaliteit. Natuurlijke voeding is beter verteerbaar voor je hond. Omdat de voeding beter verteerbaar is, absorbeert je hond de voedingsstoffen die hij nodig heeft makkelijk. Het hondenvoer is gemaakt met enkel ingrediënten van natuurlijke herkomst.
Voor Denkadog betekent het geen kunstmatige toevoegingen. De voeding is vrij van:
- geur, kleur en smaakstoffen;
- antioxidanten;
- conserveringsmiddelen.
Natuurlijke hondenvoeding van Denkadog puur, eerlijk, authentiek en van eigen bodem. Alle voedingen van Denkadog zijn natuurlijk en smakelijk. Jouw hond proeft het direct.

Waarom 100% natuurlijk hondenvoer?


Het wat en waarom van de voeding voor huisdieren is steeds belangrijker. We zijn bewuster met onze voeding bezig. We willen weten wat we eten en waar het vandaan komt. Denkadog biedt jouw hond het beste hondenvoer. De voeding is speciaal op de behoeften van jouw hond afgestemd. Met natuurlijk hondenvoer kun je jouw hond op een verantwoorde manier verwennen.

Laag eiwit- en zoutgehalte


Een gezonde hondenvoeding kenmerkt zich volgens ons door laag eiwit- en een laag zoutgehalte. Hierdoor draagt het hondenvoer bij aan het behoud van de nier-, hart- en leverfunctie. Een overdaad aan eiwit en zout kan versnelde slijtage van de organen zoals nier en hart bevorderen. Dit gebeurt al op middelbare leeftijd van je hond. Op oudere leeftijd is een hoog eiwitpercentage in de voeding zelfs slecht. Bij een nieraandoening moet je hond een speciaal dieetvoer gaan volgen waarin het eiwit en zout percentage laag is.

Balansvoeding


Denkadog heeft als producent van hondenvoer al meer dan 35 jaar veel ervaring. De voedingen van Denkadog bevatten minder eiwit en minder zout. Dit is gedaan vanuit de diepste overtuiging dat voeding voor je huisdier vooral gezond moet zijn. Alle voedingstoffen die het lichaam niet verbruikt of niet nodig heeft en wel opgenomen zijn via de voeding, moeten weer uit het lichaam verwijderd worden. Wij maken dus voeding waarin alle nutriënten in meer dan voldoende mate aanwezig zijn en waar geen sprake is van overdaad aan zinloze ingrediënten. We noemen dit een balansvoeding. Dus uitgebalanceerde recepten waar rekening gehouden wordt met leeftijd en activiteit van de hond. Daarnaast is er ook dieetvoer voor honden in geval van bijvoorbeeld allergie of overgevoeligheden.
Natuurlijk zijn vitaminen en mineralen ook zeer belangrijk in de voeding. Deze zijn in voldoende mate aanwezig en zeker ook belangrijk is in de juiste verhoudingen. Overdaad schaadt immers. Er worden geen conserveringsmiddelen, geurstoffen, kleurstoffen, chemische smaakstoffen of (natuurlijke) cellulose gebruikt. Waarom zou je ze toevoegen als ze niet bijdragen aan een gezond lichaam?

De 10 voordelen van Denkadog 100% natuurlijk hondenvoer


Eén van de grootste voordelen van 100% natuurlijke hondenbrokken is, dat je zeker bent dat jouw hond een volledige en goede voeding krijgt.
- met hondenbrokken meer controle over de kwaliteit die je voert;
- extra krokant en brosse structuur;
- het gebit blijft beter schoon;
- gezondere en glanzende vacht;
- vermindert jeuk;
- belast de organen minder;
- zorgt voor minder afvalstoffen in het lichaam;
- Geen belastende nutriënten;
- Beperkt zout- en eiwitgehalte;
- Minder en stevige ontlasting.


Juiste voeding voor jouw hond


Door samenwerking tussen dierenartsen, nutritionisten en de fabriek werken we continu aan verantwoorde en betaalbare hondenvoeding van hoge kwaliteit. De voeding sluit naadloos aan op wat jouw hond nodig heeft en lekker vindt. Voeding van Denkadog zorgt ervoor dat jouw hond van pup af aan alles binnenkrijgt wat nodig is om een gezond leven te leiden. Zelfs al is er sprake van een kwaaltje zoals allergie, gevoelige spijsvertering of ouderdom, kan jouw hond een gezond leven leiden.

Voeding afstemmen op de leeftijd


Ons assortiment is op maat gemaakt voor pups en junioren, volwassen en senior honden. Om ervoor te zorgen dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft, moet je het hondenvoer afstemmen op de levensfase waarin jouw hond zich verkeert. Een puppy heeft heel andere behoeften dan een volwassen hond. Hetzelfde geld voor een oudere hond. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog een uitgebreid assortiment dieetvoer voor honden.

Speciale voeding voor honden met problemen


Denkadog natuurlijke hondenvoeding is ontwikkeld met dierenartsen en nutritionisten uit liefde voor het dier en op bewezen wetenschappelijke principes. Een lang en gezond leven moet jouw hond leiden. Het is daarom van groot belang om jouw viervoeter de juiste hondenvoeding te geven. Wanneer je de verkeerde voeding geeft, kan dit voor allerlei problemen zorgen, zoals diarree, overgewicht, stinkende vacht en moeilijkheden met bewegen. Denkadog voeding zorgt ervoor dat jouw hond van pup af aan alles binnenkrijgt wat nodig is om een gezond leven te leiden zelfs al is er sprake van kwaaltjes zoals allergie, gevoelige spijsvertering of kwaaltjes die met ouderdom te maken hebben.
Dieetvoer voor honden
Veel voorkomende klachten bij honden zijn met een dieetvoer op te lossen:
- Vacht & huidklachten (doffe of vette vacht)
- Maag- & darmklachten (diarree, borrelende buik, buikpijn)
- Gedrags- & angstproblemen (rusteloos, hyperactief, onrustig of angstig)
- Gewricht & bot klachten (artrose, kreupelheid)
- Allergie & atopie klachten (voedselallergie, atopie)
- Gewicht & sterilisatie klachten (ondergewicht, overgewicht)

Overstappen naar andere hondenvoer?


Het vinden van het juiste hondenvoer voor jouw hond is in de meeste gevallen een kwestie van uitproberen. Een nieuwe voeding  moet je zeker zes weken uitproberen voordat je een oordeel kan vormen. Let in die 6 weken goed op het eetpatroon van de hond en de ontlasting. Wanneer de voeding goed aansluit, is dit merkbaar aan de fitheid en aan de glanzende vacht. Mocht de smaak nog wennen zijn dan kan de voeding tijdelijk met lauw water gemengd worden.
Wisselen van hondenvoer per :
1e en 2e dag: meng de eerste twee dagen drie kwart van de huidige voeding en een kwart van de nieuwe voeding.
3e en 4e dag: meng de helft van het huidige voer met de helft nieuwe voeding.
5e en 6e dag: een kwart van het huidige voer mengen met drie kwart van het nieuwe voer.
Na dag 6 ben je volledig op het nieuwe voer overgestapt.

Waar staat Denkadog ook voor?


Denkadog staat voor  1 brok gezondheid. Denkadog voeding zorgt ervoor dat jouw hond van pup af aan alles binnenkrijgt wat nodig is om een gezond leven te leiden zelfs al is er sprake van kwaaltjes zoals allergie, gevoelige spijsvertering of kwaaltjes die met ouderdom te maken hebben. Nét wat bewuster met je hond en omgeving omgaan. Je hond, hond laten zijn. Met het gezond van binnen, mooi van buiten concept werk je mee aan de basis van de gezondheid van je viervoeter. Jouw hond moet zich echt hond kunnen voelen. Denkadog natuurlijke hondenvoeding puur, eerlijk, authentiek en van eigen bodem. Jouw hond proeft het direct. Jij merkt het al na korte tijd. Alleen al aan de glanzende vacht.
Zoek je voor jouw hond gezonde voeding? Denkadog biedt jouw hond natuurlijke hondenvoeding, welke speciaal op de bijzondere behoeften van jouw hond is afgestemd.  Door een combinatie van praktijkervaring als dierenarts, liefde voor het dier en pure wetenschap heeft Denkadog hondenvoer ontwikkeld dat zowel smakelijk, gezond en 100% natuurlijk is. 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs.
Heb je graag advies over ons natuurlijk hondenvoer? Weet je niet welke voeding voor jouw hond het beste is? Kijk op onze site en stel je vraag aan onze dierenarts.
Je kunt ook advies vragen bij één van de verkooppunten in de buurt.

Volgende lezen

Hondenrassen in Nederland
Hond eet gras, niet of heeft andere eetproblemen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heb je nog een vraag?

Stel hem aan onze dierenarts!