Wat is natuurlijk hondenvoer?

Natuurlijk hondenvoer betekent geen kunstmatige:
– Geur, kleur en smaakstoffen
– Antioxidanten
– Conserveringsmiddelen
– Zonder vreemde of exotische ingrediënten
Natuurlijke hondenvoeding van Denkadog puur, eerlijk, authentiek en van eigen bodem. Alle voedingen van Denkadog zijn 100% natuurlijk. Jouw hond proeft het direct.

Waarom 100% natuurlijke hondenvoeding?

Het wat en waarom van de voeding voor huisdieren is steeds belangrijker. We zijn bewuster met onze voeding bezig. We weten wat we eten en waar het vandaan komt. Denkadog biedt jouw hond natuurlijk hondenvoer, welke speciaal op de bijzondere behoeften van jouw hond is afgestemd. Met natuurlijke hondenvoeding kun je jouw hond op een verantwoorde manier verwennen.

Laag eiwit- en zoutgehalte

Het lage eiwit- en zoutgehalte in Denkadog draagt bij aan het behoud van de nier-, hart- en leverfunctie. Een overdaad aan eiwit en zout kan versnelde slijtage van de organen zoals nier en hart bevorderen. Op oudere leeftijd is een hoog eiwitpercentage in de voeding zelfs slecht.

Waarom Denkadog?

Denkadog heeft als producent van natuurlijke hondenvoeding veel ervaring. Aan de voedingen van Denkadog is minder eiwit en minder zout toegevoegd. Dit is gedaan vanuit de diepste overtuiging dat voeding voor je huisdier vooral gezond moet zijn.

Balansvoeding

Alle voedingstoffen die het lichaam niet verbruikt of nodig heeft en opgenomen zijn, moeten weer verwijderd worden. Wij maken dus voeding waarin alle nutriënten in meer dan voldoende mate aanwezig zijn en waar geen sprake is van overdaad aan slechte stoffen. Denkadog is een balansvoeding. Uitgebalanceerde recepten waar rekening gehouden wordt voor welke dieren, leeftijd en gebruik de voeding bestemd is.
Ook de vitaminen en mineralen zijn erg belangrijk. Overmaat aan zout geeft ook bij honden meer kans op hart- en vaatproblemen. Conserveringsmiddelen, geurstoffen, kleurstoffen en chemische smaakstoffen zijn zeker niet goed voor het lichaam. Waarom zou je toevoegen als het niet nodig is.

Denkadog 100% natuurlijke hondenbrokken

– Extra krokant
– Brosse structuur
– Gebit blijft beter schoon
– Vertering kan sneller aanvatten
– Minder belastend voor de hond
– Zeer weinig ballast eiwit
– Laag zoutgehalte
– Zo min mogelijke belasting van de organen van de hond
– Minder en stevige ontlasting

 

Juiste voeding voor jouw hond

Een team van dierenartsen en diëtisten werkt continu aan verantwoorde en betaalbare hondenvoeding van hoge kwaliteit. De voeding sluit naadloos aan op wat jouw hond nodig heeft en lekker vindt.
Voeding van Denkadog zorgt ervoor dat jouw hond van pup af aan alles binnenkrijgt wat nodig is om een gezond leven te leiden. Zelfs al is er sprake van een kwaaltje zoals allergie, gevoelige spijsvertering of kwaaltjes die met ouderdom te maken hebben, kan jouw hond een gezond leven leiden.

Hondenvoeding afstemmen op leeftijd

Ons assortiment is op maat gemaakt voor pups en junioren, de volwassen hond en de senior. Om ervoor te zorgen dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft, moet je de hondenvoeding afstemmen op de levensfase waarin jouw hond zich verkeert. Een puppy heeft heel andere behoeften dan een volwassen hond en datzelfde geld voor een oudere hond. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog een uitgebreid assortiment speciale voeding.

Gezondheidsproblemen bij jouw hond?

Wanneer jouw hond gezondheidsproblemen heeft, wordt dit weggenomen (vermindert) door het geven van speciale hondenvoeding. De Denkadog Superior Care lijn geeft extra ondersteuning bij klachten.

Speciale voeding voor honden met problemen

Denkadog natuurlijke hondenvoeding is ontwikkeld met dierenartsen en nutritionisten uit liefde voor het dier en op bewezen wetenschappelijke principes. Een lang en gezond leven moet jouw hond leiden. Het is daarom van groot belang om jouw viervoeter de juiste hondenvoeding te geven. Wanneer je de verkeerde voeding geeft, kan dit voor allerlei problemen zorgen, zoals diarree, overgewicht, stinkende vacht en moeilijkheden met bewegen.
Klachten bij honden:
Huidklachten (haaruitval, jeuk, slechte vacht)
Darmklachten
Gedragsproblemen (rusteloos, hyperactief, onrustig of angstig)
Gewrichtsklachten (artrose)
Allergieklachten (voedselallergie)
Gewichtsklachten (ondergewicht, overgewicht)

Overstappen naar andere hondenvoeding?
Het vinden van de juiste hondenvoeding voor jouw hond is in de meeste gevallen een kwestie van uitproberen. Een nieuw merk probeer je zeker zes weken uit. Let daarbij goed op het eetpatroon van de hond en op zijn/haar ontlasting. Wanneer de voeding goed aansluit, is dit merkbaar aan de energie van de hond en aan de vacht. Natuurlijk is het ook van belang dat de hond zijn eten lekker vind.

Waar staat Denkadog voor?

Nét wat bewuster met je hond omgaan en je hond, hond laten zijn. Met het gezond van binnen, mooi van buiten concept werk je mee aan de basis van de gezondheid van je viervoeter. Jouw hond moet zich echt hond kunnen voelen. Als de mogelijkheid zich voordoet, duiken jullie de natuur in om een frisse natte neus te halen. Hier hoort hondenvoeding bij die bij jullie Denkadog way of life past.

Heb je graag advies over onze natuurlijke hondenbrokken? Weet je niet welke of hoeveel voeding voor jouw hond het beste is? Kijk op onze site en stel je vraag aan onze dierenarts.